Slöseri på yta i innerstan..

Postkodmiljonären, Så ska det låta, CSI, Ace Ventura, CSI Miami, Rocky IV..jag är fan über-Svensson..saknas bara Let's dance...

Jag mår illa..

Det var inte så mitt häftiga ungkarlsliv på Söder skulle se ut..jag skulle göra klubbar, hela Götgatan skulle vara min..när de stängde skulle jag dra hem förortsflickor från Hökarängen, Hammarbyhöjden och Skärmarbrink..för att sedan radera dem ur minnet till nästa helg..

Ge inte upp..helgen är inte över än..jag menar hur illa kan det bli på lördagen? Jag ska ju för fan på IKEA..as...jag går ner mig totalt..köper snart matchande träningsoveraller..ja..eeh..matchande med mig själv då..en låda vin på helgen till fläskfilén och bean..först toast Skagen som förrätt..efterrätt någon piffig upptinad sak från frysdisken på ICA..

Kom igen nu..IKEA för fan..förstå hur många brudar det är där...yup..såna som är där med sina medsläpta karlslokar..

Den enda tjej jag talat med idag var städerskan..då jag erbjöd henne en av de kvarvarande saffran-semlorna..hon sa "Nej, jag bantar"..det ska sitta i ryggmärgen då..Varför bantar du? Du som är så smal...vad jag sa? Trevlig helg och gick...jag e fan bedrövlig..

Kunde lika gärna stannat i förorten och levt ett sorgligt liv i trean..

Har sänkt räntan på bolånet till mitt och lillebrors hus idag med 2,3% iaf...
Ah men va fan..nu pratar du om amorteringarna också..
Döh, gubben i hatt..ja just du..du har glömt att prata om vädret..oj, förlåt..ja, det var ju trist att det regnade när jag gick från jobbet...Det var ironi..fatta!! Jag skämtade när jag sa att du inte skrivit om vädret..det var inte en uppmaning...

Inte fan konstigt jag blev Kungsholmare på
testet i DN..

Jag får nog börja knarka eller nåt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback