Den glider in...

Ni måste ångra er nu?

Ångra att ni inte trotsade stormen och begav er ut till Liljeholmen..Skinn (fd Dålä IBK) inledde nämligen div.8 med två segrar!! Jo ni läste rätt..2 segrar..aldrig har Skinn startat så bra..jag tror faktiskt inte ens vi vunnit två matcher i rad förut..

Matcherna slutade 6-0 och 5-2 (tror jag)...i första matchen var det visst nån estet-klass som skapat ett lag..det var tjejer med också..kanske var det därför som jag var så ovän med bollen?

Andra matchen var också ett ungt lag..och de var många..alla stöpta i samma form..långa och smala..förutom målisen då...hon var ett under av skönhet..

Hmm..tänker ni..Jerker håller sig nära ämnet, men berör det inte..sopan gjorde väl inte en poäng ikväll..stod bara där och tittade på tjejerna..nja..sanningen är väl inte så långt borta egentligen..i första matchen gjorde jag 2 mål och ett assist..till det ska väl också 10 kvalificerade målchanser räknas..jag hade varit nöjd om jag gjort runt 4 mål kanske..å andra sidan..Jonas sumpade alla sina chanser i den matchen..

I andra matchen var det värre..hur göra mål mot en så vacker målis..kunde inte med det (just det, det är anledningen till att du inte klarade av att göra mål?), men jag fick ihop till ett assist iaf..

Så, poängskörden var ganska god..2 mål och 2 assist..jag är nöjd om jag har ett snitt på 1 poäng/match när serien är slut..jag lade mig på en okej andra plats i poängligan..jag är däremot mil ifrån ledaren..han är väl en 5-6 poäng före mig antar jag..

Nog skryt nu...en vältränad idrottsman med hjärna måste väl ändå duga åt er??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback