He's back..the man behind the mask..

..eller inte riktigt...men det omanligaste som går i ett par spandexbrallor är tillbaks...yup Spinning-Jerk har väckts till liv igen..

Mitta nya liv har nu börjat...det ordningssamma, morgonpigga och träningsflitiga liv (läs vråltråkiga)...slut på alkohol, chips, godis och andra onyttigheter in med grönsaker, svettiga träningskläder och läsglasögon..

Ah men va fan...nej.glöm det...så här gör vi istället..jag tränar som fan, super när det känns rätt (borde inviga barskåpet snart..)..kliver upp ur sängen innan solen gått ner och slutar titta på tv när..helvetet fryser till is..ok?

Bra, då lovar jag också att inte köpa cykelbyxor som är extra vadderade i rumpan eller tajt cykeltröja..eller sån där fjantiga cykelhandskar med halva fingrar...skulle jag (gud förbjude) någon gång i livet yppa någonting om "det ser nog inte så tokigt ut ändå" så har ni er fulla rätt att slå ihjäl mig..då har jag för alltid förverkat min rätt att leva (jag har den rätten idag, men jag utnyttjar inte den rätten..ungefär som att jag, eftersom jag är man, även har rätten att vara ett svin..även det kortet spelar jag ut alldeles för sällan..).

Skit samma till sommaren ska jag vara smal och snygg (eeh mindre ful kanske) och då ska jag ragga förortsbrudar en masse (och sen utnyttja min rätt att vara gris) till hösten när jag antagligen fått klippkort hos urologen lugnar jag ner mig och söker någonting mer i livet...

Då skaffar jag säsongskort till Bajens alla sektioner och blir ett riktigt vrak..men jag har iaf haft en sista sommar av synd...kan jag dö i fred sedan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback