Varför ska man banta när man ändå går upp varje morgon?

Fick sova mer inför den här arbetsdagen än den i fredags iaf..nu blev det hela två timmars sömn...kunde inte hjälpa det..dygnsrytmen är fucked up..

Fick se Eagles spöa NY Giants inatt..underbart...

Kände mig oroväckande pigg på jobbet med tanke på den lilla sömnen..tur att alla högar med arbete kunde ta bort mitt glada humör..back on track...sur, grinig och stressad..finns så mycket att göra att det känns meningslöst...om (jävligt stort om) det inte kom in mer arbete under veckan kanske, kanske jag skulle vara i närheten av att vara ikapp ...sällan hostar hackspetten..det positiva är väl att flextiden blir lite bättre för varje dag..

Jobbade till halv sju...drog mitt synd om mig för jag har skurit upp halva handen kort idag istället för att träna...tror det blir vecka 3 som blir min vecka 1..så jag blir en vecka sen direkt alltså..bra Jerker...friskt jobbat..

Förresten var jag på kontoret redan kvart över nio imorse...nästan rekord på en måndag tror jag..de brukar vara grymt jobbiga annars..

Har bytt plåster på ena fingret..fingertoppen känns lite konstig..som om den är bedövad..den andra fingertoppen känns inte alls så...märkligt...tänk om jag ska dö? Vilken seger för mänskligheten...

Såret på tummen? plåstret lossnade på jobbet, så jag tog bort det..såg hur löjligt såret såg ut..nästan som ett papperssår...så det blev inget nytt plåster....

Fan, vilket spännande liv..imorgon kommer avslöjandet om
utmaningen..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback