Winter wonderland

Ganska nöjd imorse..var på jobbet redan kvart i tio (eeh..exakt varför är du nöjd över att komma en kvart efter flextiden tar slut??)..det hör ju inte till vanligheterna om jag varit på krogen kvällen innan..brukar få trippelångest då..men idag slet jag mig upp vid sju..bara för att lägga mig framför tv:n och titta/sova nyheter..och sen på jobbet..

På jobbet kändes det bra..hade jag haft en lugn dag till hade jag nästan varit ikapp...men sällan hostar hackspetten..var ganska lugnt i börjanav dagen..lite mer just före lunch, men kändes okej ändå..sen drog det på..RFQ efter RFQ..Schweiz ringer om nåt jävla FO-kablage..de har problem med märkningen av förpackningen (VA??)..får sen reda på att de hållt på i dagar med den där skiten..varför blanda in mig helt plötsligt..känns som halva kontoret är inblandat..sen ett gäng i Schweiz och så givetvis de i Kina också..har man inga problem kan man alltid skapa sig..

Inboxen formligen exploderar ett tag..frågor på frågor...allt ska göras nu..jag gör som vanligt, jag trycker på off-knappen..stirrar rakt ut och väljer vapen för självmordet..efter ett tag kommer jag tillbaks till jorden och börjar prioritera..den tar vi imorgon..den förfrågan ska besvaras imorgon, ansvarige säljaren är ledig (fucking Håkki..flytta från Söder sådär..jag kommer aldrig mer få skjuts hem efter sena kvällar på kontoret..nejnej..flytta ihop med din flickvän i förortsgettot sjöstaden du,,mutter mutter..), då är det lugnt jag fixar den under morgondagen..

Men fatta chocken jag fick när jag klev av tuben ute i Kista..vad är det där på backen?? Det är något vitt..neeeeeeeeeejjjj..det är snö..vägen är isig..fan..vintern är här...snart slutar tuben gå..skjut mig..

På Söder var det fanimig ingen snö..men härute..jodå...hur överleva detta? Enda positiva är väl att jag kanske får nytta av min nya vinterrock nu..kändes lite fjantigt att gå med den när det var 5 grader varmt..var på vippen att plocka fram kavajen igen..

/Jerk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback