Freitag, Ich bin..ääh..så långt räckte tyska kunskaperna alltså..

Drog hem redan vid lunch idag..ansökan om vapenlicens inlämnad hos polisen..den blev mycket billigare än jag trodde så jag kikade in på Kapp Ahl..hittade inga byxor som intresserade mig..väldigt få kläder intresserar mig..jag hade tänkt shoppa när jag blivit smal..så jag lär väl aldrig shoppa då?

Hoppade av tuben i Slussen..smet in på Adidas och köpte ett par skor..750 spänn..det är nog de dyraste skor jag köpt i mitt liv..så nu är jag fattig igen..tog en korv vid Medis och traskade hem..klippte mig..jättekort..frisören klippte bort två centimeter..


Spännande? Nu ska jag iaf duscha, tvåla in svålen och raka fram dubbelhakan sedan käka något rejält och dra mig mot firmafest..är egentligen dumt att gå hem innan som jag gjorde idag..tappar inspirationen..och vi ska åka färja i 25 minuter så jag vill inte dricka öl innan heller eftersom jag har sån juniorblåsa...


Fisk till middagen ikväll..jag är skeptisk...men whiskyprovningen ser jag fram emot..nåja..blir jag bara berusad så var det värt att äta lite fisk..siktar på att vinna färg-tvn den här festen också..


Smek & kel på er..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback