Hur fan hittade du gasmasksporr på nätet? Jag bara ramlade över det..

Blev varken BK, Pizza Hut eller Donken..blev Taco Bar...synd jag var sugen på Pizza Hut, men jag kände att tiden var för knapp..hur den nu kan vara det när de envisas med en kvart reklam innan filmen..hade hur god tid som helst på mig..

Filmen var okej..tyckte den var ganska bra, men publiken var väldigt tyst..lite trist..ok, de slog in öppna dörrar med lite homoskämt..nähä? inom konståkningen? Du måste skämta?...mest skratt tror jag det blev när de visade Simpsons innan..den filmen ska ses...

Nu njuter jag av att se Kenneth Branagh spela Woody Allen..ja..han spelar nog den roll som Woody Allen normalt skulle ha...det är precis som en lite fetare Woody..fast utan glasögon..vem som regisserar? Woody of course..

Igår natt MSN-chattade jag med en vacker tjej...vi diskuterade både gasmasksporr och döda släktingar...så blir det inte ikväll...vet ni förresten hur jävla omöjligt det är att hitta gasmasksporr på nätet? Jag fick fan ge upp till slut..jag har antagligen tryckt i min dator fler virus än den senaste HIV-mannen lyckats med..utan att hitta ens en bild på gasmasksporr..jag är besviken..ska inte allt finnas på nätet?

Will Ferrell var för övrigt lysande..hans tatuering i svanken underbar...hans motspelare (som jag inte orkar googla upp nu) däremot..vad han än gjorde så tänkte jag på Mike Modano (ni får fan googla om ni inte har koll på honom)..precis samma utseende..det var lite störigt..Will Arnett också helskön..Amy Poehler alltid bra..och så hon från the office..briljant...och så de uppenbara skämten..med rätt sällskap blir den än roligare..nästa film blir nog Death proof...sen Simpsons..bio ska bliva min nya drog (vilket jag, om jag inte missminner mig, tänkte sist jag gick på bio i mars också..)

Kommentarer
Postat av: S

gasmasksporr låter klart spejsat. Vad heter det på engelska?

Postat av: Elin

Det är fel årstid för att droga sig med biobesök..

2007-06-24 @ 10:45:16
URL: http://www.my-ghostworld.blogspot.com/
Postat av: Jerk

S: gasmask porn...svårare var det inte :)
Elin: näe..som vädret var igår var det helt rätt..nu när solen skiner däremot, borde man egentligen gå ut och..ja, göra något..vet inte vad än bara..

2007-06-24 @ 13:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback