Alkohol, en vacker tös & O'Learys...Heaven?

Efter åtta timmars sömn slog jag upp de blå/gröna/gula..fan vet vad de har för färg?? redan kl.11..var lite sugen på att sova vidare, men lyckades tvinga mig upp..
Har sedan dess ätit frukost (rostade mackor för första gången sen..ja..fan vet..första gången i den här lägenheten tror jag), dammat lite, diskat och dammsugit..har även tvagat den voluminösa kroppen och rakat mig..nu är jag i princip redo för fest..lite mer kläder på mig bara så..

Fortsätter knarka "Fulla för kärlekens skull" av Eldkvarn...

Är rent spattig därför att jag inte kommer in på dream teams hemsida och kan ändra i mitt lag inför eftermidagens kvartsfinaler..nu finns risken att jag tappar min sköra ledning..

Ska snart välja ut en skjorta till kvällens kalas..gå på O'Leary's först..titta på hockeyn..Skinndrottningen med pojkvän är försenade så det blir bara jag och den vackra Linda till att börja med..öl, en vacker tjej och sport..jag kommer att vara i himmelriket en kort stund i eftermiddag..

Fan, det är rena rama sportlovet -85 just nu på tvåan..Self Control med Laura Brannigan och nu Wake me up before you go go med Wham...

Jävlar..måste föra över pengar också..jag har i princip inget på kontot just nu..

Nåväl..vi drar mantrat igen..Öl, en vacker flicka och sport...vad mer kan jag önska? (Nej, dra inte upp att jag har en säls figur eller att det självlockiga börjar bli grått..låt mig få njuta av tanken ett tag..)..

Va fan..var du tvungen att säga för tidig utlösning?..tack...knarka Eldkvarn..knarka Eldkvarn...Alkohol, vacker tös och O'leary's...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback