Alla måste älska mig, ALLA!!!!

Det är märkligt..att jag inte lärt mig det än..vad gör alla barnfamiljer i hela Sverige på söndagseftermiddagarna..de går på Donken på Götgatan...jag kände mig otroligt vacker och  fräsch när jag stod där i kön och stank bakfylla och ångest medan ungarna sprang i åttor runt mig...

Jag trodde det vara lugnt...det var en kvart kvar till bandyn började när jag gick dit..en kvart senare var det fortfarande tre före mig i kön..då var jag nära at lägga mig ner och ångestsparka på golvet..skrika ut min bakfylla..jag lugnade mig som tur var och fick magen full med fett..

Sen var det bandyfinalen..med ett par timmar sedan den slutade kan jag nu se på den med lite distans och analysera den utan att gå till överdrifter..helvetesjävlaförbannade skoterraggar, jävla bönder stanna på er jävla Ö i Hälsingland så Bajen kan få vinna någon gång..vad fan har jag gjort er för ont??????

Det såg ju så bra ut...3-0..solsken och för en gångs skull verkade domarna vara med oss..sen börjar skiten...Bergwall får fingrarna på bollen och den tar i stolpen..och in..sen kom motlutet..i sudden dominerade Bajen, då gör nån jävla sopa mål..nån som aldrig gör mål annars..just nu hatar jag bönderna...hatar Peter Jihde..hatar Chris Härenstam...och fuckin' jävla Hans Elis Johansson...jag hatar alla utom Kalle Spjuth..

Nu börjar armarna vakna också..alltså vakna och komma på att jag ska vara bakis idag, så de skakar..magen mår dåligt...jag vill dö...snart dags för pizza tror jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback