HC Romballe

Inne på jobbet redan halv nio imorse...jag är imponerad av mig själv..
Fick nästan 8 timmars sömn inatt..på soffan..

Jobbade på ganska hyggligt..satt vid datorn och tog ut mitt dream team-lag..kollade klockan på datorn..kvart i fem..då är det lugnt..har en halvtimme på mig innan jag måste åka för att möta Skinndrottningen..så går det fem minuter..fan..det var ju kvart över vi skulle mötas..jag har en halvtimme till stan..skiiiit också..

Nåväl..en kvart försenad kommer jag uppför rulltrappan tittar mig omkring..hittar henne inte..förrän hon går fram och är 1 meter ifrån mig..oops...

Sen letar vi present till Puman och det tar tid..går fram och tillbaks..oj, Debenhams har stängt igen..hittar iaf ett schysst kort..till slut hittar vi en bra present också..klockan är nu halv åtta..vad ska du äta ikväll? Falukorv och makaroner..du? Bacon och pasta...om inte du är sugen på något nu??

Så vi äter ute..för vem vill tråka i köket hemma..alltså måste jag äta lunch ute imorgon också..dumma dumma mig...det här med att spara pengar går lysande..

Nu har jag överskridit min datatid med en halvtimme också..hade tänkt försöka fixa till dygnsrytmen, en del av det blir att inte sitta vid datorn längre än till 23 på kvällarna..nåja..jag har aldrig lyckats med något förut så varför bryta en vana..

Brynäs vann ikväll..hur segermålet kunde godkännas är för mig en gåta?..men va fan..skönt ändå..

Bajen bandy vände och vann..ännu skönare...

Undrar när jag ska vända och vinna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback