Nästan så man tror att jag haft sex..

Artikelserien "Det sjuka Sverige" fortsätter...idag var jag på jobbet redan kl.8...jag gick verkligen och la mig efter the office..visserligen låg jag och läste mitt i innan jag släckte lampan, men ändå..

Näe..somna inte innan kl.1 för det...fast bara det att jag försökte är ju ett tecken i tiden...men det är klart..kan Moderaterna lura i folk att de är det nya arbetarpartiet borde väl jag kunna somna för kl.12 någon gång..

Jobbet var helt sjukt..jag hade mycket att göra (för en gångs skull höll jag på att säga..minnet är kort för några få veckor sen höll jag på att duka under pga jobbhögarna..)..och har det fortfarande..inte hann jag klart inte..

Sen har vi mitt jobb..mötesdisciplinen är beundransvärd...det finns inte ett möte som börjat utsatt tid under de sju år jag varit där...eller jo..ett finns det..det som var förra veckan, då vi hade utbildning i ett nytt säljverktyg..givetvis var Vdn med och jag var sen...men annars..idag skulle jag ha möte med chefen och gruppledaren för innesälj halv tio..gör mig klar vid halv..ser inget tecken på rörelse från de andra två..lugnar ner mig lite..fyller på vattenglaset, går på dass..
klockan är fem över halv..nej, nu går jag fan till konferensrummet..sätter mig där och stirrar i taket..lägger upp fötterna på bordet..
det går fem minuter..gruppledaren kommer..vi sitter och snackar lite skit..jag börjar bli grinig..
efter fem minuter kommer chefen...vi håller mötet..kontentan är att säljarna inte klarar av att hantera helhetsbegreppen, så jag och gruppledaren måste ta ansvar...kul de som tjänar 10-15 tusen mer än mig (minst) fixar inte sitt jobb så vi måste ändra och lägga mer på oss löneslavar..i slutändan är vi så försenade att HR får sätta sig i ett annat konferensrum..

Köpte ny innebandyklubba på lunchen..lyckades klara mig från att slå sönder den på innebandyn på eftermiddagen..

Sa mer än hej till städerskan idag..tror jag fick fram ett leende...the old dirty bastard kanske kan än..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback