På sexfronten intet nytt..

8st på spinningen..jag sätter mig längst bak till vänster..alla andra är på den högra sidan..jag kände mig lite utsatt..och inte en snygg tjej..förutom spinningledaren då..lite jobbigt när vi ska sträcka på oss..ut med bröstet..nej, fan Jerker, sluta stirra nu..skärpning..titta till vänster där är en vägg..den kan du titta på..

Har haft en sån där dag på kontoret igen..har en ganska stor förfrågan (arbetsmässigt, pengamässigt är det inte särskilt mycket..) som tar tid och då just då är det givetvis kö till mitt skrivbord..kan jag använda den här kontakten istället? Det saknas pris här! Chefen: se till att mappa din tid nu (typ tidsstudie..jag har ingen back up och när jag är borta rasar det mesta ihop..han vill veta vad som behövs ha koll på när jag inte är där..)..hur skickar jag en förfrågan till Schweiz? Kan du hjälpa mig att hitta en kontakt? Inom loppet av 15 minuter..samtidigt kommer det in mail från vår estniske leverantör, folk som vill jag ska lägga upp några artiklar och ytterligare en förfrågan..

So, life is back to normal...förutom en sak då...jag gled in redan halv nio på jobbet..

Imorgon skulle man kunna hoppas på att dagen ska bli bättre det är trots allt fredag..men samtidigt så gör en av de trevligaste kollegorna jag har sin sista dag...känns så förbannat tråkigt..han var lätt att göra med..tydlig i vad han ville ha..och förbannat duktig i övrigt..och en jävel på innebandy..det var han jag nästan började slåss med när vi spelade curling en gång på en avslutningsfest för två andra om slutade...han är nog också den enda som matchar mig i mitt sportintresse på jobbet..övriga är sådär intresserade..jag och han är grymt fokuseradepå dream team (han har vunnit 2 ggr..jag är såklart maestro med mina 6 segrar..)..just nu har vi en grym batalj i dream team-slutspelet..inför kvällens matcher låg vi på samma poäng..givetvis i topp i vår liga...ok, det är bara 4st med, men ändå...

Vi går omkring..frågar om nån har bytt..försöker luska ut genom frågor vad vi har bytt...vi har alltid bäst koll på spelare, regler och annat...blir inte samma sak nu..har genom att tjuvlyssnat fått reda på att den nye controllern blir en kille..om han tackar ja vill säga...två har redan hoppat av...vi behöver damer...tjejer...jag behöver det iaf..

Hur kan man bara dra efter endast 6 år på jobbet?...ja..ironi...jag inser hur patetisk jag är som fortfarande är kvar efter sju år..men utan ambitioner så..

Nu skulle det sitta gott med en kall öl och en varm fitta...

Å andra sidan..jag kände mig lite sviken redan när håkki flyttade från Katarina och ut till sjöstaden..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback