Jag borde nog skita i det nu...ja, livet alltså..

Promenaden hem lyckades..den är reclaimad nu..jag blev åter glad över att gå hem..

Schlagertävlingen på festen vann jag också..när jag väl någon gång (antagligen aldrig) lär mig att föra över bilder från mobilen till datorn får ni se priset..

Så..ganska glad efter 16 Heineken..flickor på festen..inte en som var singel..men de var visst från Söderhamn (kvalitetsstämpel alltså..)

Ganska glad..läser den blonda tonåringens blogg..får förklaring på ett namn och slängs tillbaks till Broder Daniel-tillståndet...det var ju det där med förhoppningar..nästa som säger "men Jerker, du ser ju helt okej ut" får fan fläka upp sig..annars kan de hålla käft..falskt smicker smakar råtta..vi får facea det..jag är dömd till ett liv som singel..låt mig var det då..inge inte förhoppningar..är du tjej..säg det direkt..sorry inte för mig..låtsas inte vara min vän för att sedan tala om för mig "du är bra, men inte för mig"..är du inte intresserad kan du skita i det..jag har sport som jag kan ägna mig åt..det ger också tillfredställelse...finns en vänsterhand som hjälper när det tränger..lura mig inte..jag behöver inte förhoppningar..något konkret eller inget alls..inget..du borde ju kunna hitta någon..hångla upp mig eller dö (typ)..dramatiskt? Fan heller..har varit "vän" så mycket i mitt liv att jag spyr på det..skrev om det förr..en vän till en kvinna är värdelös..ingenting..

Jag vill hångla..jag vill ha passion..jag vill inte ha "du verkar trevlig"...jag vill vara en man som kvinnor tänker på som älskare och inte någon de kan vara förtroliga med...jag skiter fullständigt i om du har mens..vill du ha sex?

Fan..ingen förstår..knappt jag själv..vad jag menar..men...det är ju så..jag får inget..möjligtvis ett "du har ju bara sett mina oseriösa sidor och inte mig som seriös"...ok..jag vill ha allt, men...som vän betraktad vill jag inte..jag vill att du ska sukta efter mina läppar..inte efter min hjärna..jag har aldrig ifrågasatt min intelligens..min förmåga att få kvinnor upphetsade däremot (tillfredsställa vet jag inte..det var så länge sedan..testa mig..)..sen har de redan träffat någon annan..att förälska sig är bara ett gift..och jag har inget att längta tillbaks till eftersom jag tillhör de som alltid varit singel..jag har alltid dragit när det vankats förhållande..så jag är ingen man kan titta på och säga "mja, men det är förhållandetypen iaf"...den som "nöjer" sig med mig är ingen jag vill ha..den som inte kan leva utan mig är min typ..sen skiter jag fullständigt i utseende eller ålder..är jag lika förälskad kommer vi dansa på ängar, älska överallt och sjunga vackra ballader tillsammans..

Tills dess..vem vill se Blades of Glory med mig?

Kommentarer
Postat av: S

haha ojdå jerker. Jag är ledsen att säga det, men du verkar ju faktiskt trevlig. Eller du är snarare. Men jag suktar ändå inte efter dina läppar är jag rädd :p

Postat av: Jerk

..men..nej..inte trevlig..jag är en hård och besynnerlig människa..lite farlig faktiskt..eller..jag önskar det iaf..

2007-05-13 @ 14:45:19
Postat av: Cliff Hanger

Men du, jag blir lite orolig för dig när du har den där rubriken. Hang in there! Det kan vända när du minst anar det. Som jag tidigare varit inne på förespråkar jag internet som mötesplats (men se till att träffas IRL någorlunda snart efter första kontakten).

Blades of glory verkar grymt kul...men jag ska nog gå på den med sambon.

2007-05-14 @ 19:17:33
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Jerk

Äh..det är väl lugnt..lite drama-queen sådär på lördagsnatten..behövde väl jämna ut det lite efter mina "nästan vinnnare-inlägg" tidigare i veckan :)
Internet..vet inte..vi får se..hade tänkt gräva ner mig i jobb och träning ett tag..om inte annat för att det behövs..i mitt liv har allting jämt ordnat sig till slut så..

2007-05-14 @ 20:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback