Vi behöver hjälp...

Jag har en bedrövlig vecka..idag var jag iaf nästan i tid till jobbet..hade nog kommit i tid också om det inte varit för att jag var tvungen att leta efter papper för vapenlicens..yup..tänkte äntligen få det gjort..dagen efter lönesamtalet ansöker jag om licens på studsaren..borde kanske säga det tydligt till chefen innan monologen...

Näe...alltså..jag är som jag är..vissa saker tar tid ibland...bössan har jag "ägt" sedan 2002 tror jag, men inte tagit tag i det hela...men på fredag ska jag det..jag lovar..storebror står fortfarande som ägare, så vi har kört på lånelicens när det varit dags för älgjakten..men det blir lite tröttsamt i längden..

Jobbet var väl okej annars..KAM:en är fortfarande tacksam att jag tar T+M för hans kund...fan om inte det ger något imorgon..då får han tillbaks det..kul för honom..

Sen gjorde jag som vanligt misstaget att fråga SIF om lönestatistik...den retar gallfeber på mig..ligger mer än 4000 under medianlön..och mer än 2000 under 20:e percentilen..nu säger den iofs inte allt, jag skulle ju kunna suga på mitt jobb också..då hade jag inte gnällt, men när det är så uppenbart att de är nöjda med mig..varför skulle de annars helt plötsligt ge mig säljansvar??...då suger det hästballe...se nu är jag uppretad iaf..men jobba på motiveringen klarar jag inte..jag vill att facket löneförhandlar åt mig, men det här jävla lortföretaget har inte ens kollektivavtal..

Borde som sagt förbereda mig istället för att sitta här..papperen ligger bredvid mig på soffan, men jag bloggar och lyssnar på Kenta istället..har gått igenom Eldkvarn och The Plan hittills idag..tror the Plan är favoriten so far..snart tänkte jag spela nätpoker om Falconpengar också..slipper jag ta ansvar för min egen framtid..

Det är för såna som mig facket och sossarna behövs..vi som inte klarar av att tala för oss själva...

Läste i City om det nya M-förslaget..en puckad riksdagskvinna propagerade för hur mycket de satsar på de arbetslösa och på hur mycket arbetslösheten sjunkit jmf med för ett år sedan..konjunkturen gumman, konjunkturen..sedan piskan..du måste vara beredd att flytta från dag 1 av din arbetslöshet...visst för en ungdom som inte har familj etc..för dem kanske det är lätt..men för de rotade, för de med familj i skola och kanske på annat jobb de då? M står inte direkt för medmänsklighet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback