Wake up little Susie, wake up...

Har tränat för första gången sen förra torsdagen idag..var på tiden började känna mig sunkig...mer sunkig kanske är mer korrekt..

Lyckades kliva upp vid sju idag (paus för applåder)...tandborstning, dusch..ganska snabbt...kommer ner till tuben..försöker dra kortet..funkar inte..byter spärr..funkar fortfarande inte..funderar på att sparka in den där jävla spärren som uppenbarligen är defekt..fucking jävla nyproducerat skit, här ska det skrivas insändare..helt plötsligt vaknar hjärnan till liv (ovanligt tidigt)...tittar på kortet..går ut åttonde maj..hm..jaha..va fan...får gå till pressbyrån och köpa nytt..stressa...ändå inne på jobbet redan kvart över åtta..
Börjar med en materialdeklaration..hinner halvvägs innan skiten tar över..sen går det på...finner trots det inspiration (vem är du och vad har du gjort med Jerker??), trivs med att sätta priser..mår bara lite dåligt när jag ser den översvämmade inkorgen..letar komponenter...käkar lunch..fortsätter slitet..spelar innebandy..kör lite drygt 1,5 timme till..GKAM:en förklarar var för jag måste bli moderat nu när jag ska leka säljare lite då och då...

Har bara inte förstått det riktigt..säljare lovar och lovar och sen får vi, fotfolket, reda upp skiten..hur blir det då för mig? Jag är både säljaren och fotfolket..jag gör hela skiten..jag ser framför mig hur jag står och skäller ut mig själv som är så jävla inkompetent och inte kan kolla fakta först när någon order gått åt helvete...fnyser lite och påpekar vem av oss som tjänar mest här och hur jag inte skulle ha något jobb om inte jag drog in affärerna..

Nåväl..avslutar kvällen med lite skratt..sen drar jag hem..

Rakade mig redan idag..en onsdag? Första kundbesöket imorgon..kan väl försöka att inte se ut som ett slo första gången iaf...tittat lite på Grey's..nu ska jag stryka gårdagens tvätt...sen ska jag jobba lite..

Yup...har insett att jag aldrig kommer få vara ifred på jobbet nog länge för att kunna göra materialdeklarationerna..håller på och dealar med chefen om att få jobba hemma på fredag..för fridens skull..ska kolla om det funkar nu..behöver inte så mycket egentligen..så det borde gå..bara en dubbelcheck egentligen..

Förresten..knäckte en one-liner som kändes bra idag...Dalarna? Det är väl ungefär som Småland..sura gubbar och skog...
eeh..det kändes roligare när jag sa det...

Jag går förresten fortfarande okysst..ingen som tagit fasta på mina råd ännu...

Kommentarer
Postat av: tk

Vad mej anbelangar så kan du fortsätta gå okysst, för jag skall inte göra ngt åt det.;)

2007-05-09 @ 22:47:12
Postat av: Jerk

det är helt okej..jag hade tänkt mig något mer..mja..tjejaktigt :)

2007-05-09 @ 23:49:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback