10 days since pigs learned to fly..

..10 arbetsdagar då..så många dagar i rad har jag kommit innanför flextiden..jag har bara varit sen 3 dagar i april...fortsätter jag så här kommer mitt rykte vara förstört inom två år..helt plötsligt kanske jag kommer ses som pålitlig..

Igår upptäckte jag att jag har begåvats med en stalker..på väg upp från tuben i Skanstull stod jag plötsligt öga mot öga med Skinndrottningen..hon hade tröttnat att stalka mig eftersom jag aldrig kom hem..lite dåligt tålamod kan tyckas, men hon är väl ursäktad eftersom hon är gravid (enligt min devis om alla..)..i övrigt så hade de tydligen anställt vikarien från helvetet på hennes jobb..hon som skulle vikariera för Skinndrottningen alltså..Skinndrottningen själv ska ju ligga hemma, käka praliner och vara mammaledig..säkerligen bli en sån där lattemamma som tar plats...eller något..vikarien var iaf det mest inkompetenta hon någonsin träffat..kom då ihåg att vi har hånglat (för snart 20 år sedan) och jag uppenbarligen bara ligger tvåa på inkompetenslistan numer..iofs, det kanske inte riktigt är jämförbart? Hon sa ingenting om att hon och vikarien hade hånglat?
*paus för lesbisk sexfantasi*

Jodå..halv nio klev jag in på kontoret..fortsätter jag i den här takten ligger jag på plus i flexbanken redan nästa vecka..

I verkligheten hade Skinndrottningen varit på kören, men det är inte lika roligt..jag vill ha en stalker..att det ska vara så svårt? Bloggroupie verkar helt omöjligt, men stalker då..allt som krävs är att en psykiskt störd tjej fattar tycke för mig..och eftersom min syn av honorna är att alla är psykiskt störda eller gravida (vilket i princip också är en galenskap) borde det vara lätt, nu gäller det bara att lyckas få någon att fatta tycke för mig (det är nog det svåraste, lite som att fixa världsfreden samtidigt som fattigdomen upphör, alla kan äta sig mätta och Bajen vinner SM-guld) sen är det klart...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback