För Annika..

Filmen först..givetvis..som alltid, jag klarar det inte..på slutet när de får varann (det är klart de får varann, det är en film) så tåras ögonen..de gör alltid det..iofs, de tårades lite redan när han får reda på att Red Sox vänder matchen i sista inningen 0-7 blir 8-7..jag känner samma sak som honom när jag missar en match..det händer alltid något klassiskt då (också en anledning till att jag aldrig skulle lämna en match innan den är slut)..

Sen avslutningen av slutspelet är inte riktigt spännande..jag hade sån koll så att jag visste hur det skulle sluta, men jag tyckte om filmen, den engelska tyckte jag iofs bättre om..

Lägenheten, jag tror jag kan känna mig lugn om jag någon gång skulle få med mig en kvinna hem..jag är inte i närheten av att ha den så utsmyckad, även om en del kan tycka att Bajen-flaggan, kartan över Bajen-land eller duschdraperiet (det första jag köpte till lägenheten) är lite mycket, men va fan..jag har ju inget Bajen-bäddset iaf (det har inte blivit av att jag köpt något sånt, kanske i framtiden)..

Nu kom jag och tänka på spurten i Midnattsloppet, på Hornsgatan var det givetvis inte bara samba-tjejerna som fångade mitt intresse..nej,nej även Bajen-shopen passerades..då blev jag lycklig..och medaljen sen, tittar ni noga på bilden ser ni att det är Nacka-statyn som är avbildad, på baksidan klubbmärket och texten Hammarby IF Friidrott..jag måste ha fler såna...

Oj, försvann iväg där..

Anledningen till att jag visste hur det skulle gå? Bland annat är det en film och så har jag också haft ett intresse för baseball, Red Sox hade jag koll på pga Tim Wakefield..en pitcher med en otrolig knuckle-ball..han hade väl spelat över 10 säsonger i Red Sox när de vann World Series..
Sen var jag i Schweiz på utbildning under just det årets World series, en annan som var där var amerikan och stor Red Sox-fan, så han letade upp sportbarer som visade matcherna, strax efter jag kom hem vann Red Sox och jag skickade ett gratulationsmail, svaret blev: "Thanks, I celebrated all night, the day after I looked like you in the training"..
Jo, Jerker hade en riktig bakfylledag en av dagarna efter att ha suttit i hotellbaren till halv två och försökt ragga på en bartender som inte kunde engelska...

Philadelphia Phillies är förvisso mitt lag..

Iaf, jag tyckte om filmen...fast jag fick anstränga mig lite för att inte störa mig på skillnaderna mellan boken och filmen..

Det sista det fick mig att tänka på var att jag faktiskt vet var jag vill fria någonstans, jag vet var jag vill gifta mig någonstans..jag måste bara hitta någon som det betyder lika mycket för (ja, hon ska väl vara kär i mig också..)..

Just det, jag skulle inte sälja säsongskortet för någon! Jag funderar snarare på att köpa ett till utifall jag skulle träffa någon mitt under en säsong och för dotras skull, så jag kan ta henne på fler matcher..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback