Halva veckan gjord...

Vaknade halv fem imorse..ingen Leffe som ringde, jag vaknade ändå..funderade ett kort ögonblick på om jag skulle kliva upp, sen somnade jag om. När klockan ringde kl.5 däremot klev jag upp..virade in mig i täcket och slog mig ner på soffan, virade ut mig ur täcket och gick för att borsta tänderna.
Väl tillbaks invirad i täcket i soffan upptäckte jag att det inte var så intressanta grejer på morgonkvisten..somnade gott om och drog mig till kvart över 8...jag har ju redan fyllt flexbanken, allt över 20 timmar skänks till företaget och just nu när jag precis kommit tillbaks från semestern och det inte finns överdrivet mycket försöker jag ta det lite lugnt, öka takten långsamt..
Går ju sådär med tanke på att jag kanske ska jobba på lördagen..eller nu verkar det som om det räcker med fredagen..ingen whisky till Jerker då..

Somnade på soffan igår kväll..halv ett kröp jag över till sängen...mitt liv kretsar kring OS just nu..det känns skönt att ha något vettigt att koncentrera sig på..

Snart är det kanotsemifinal..vi får se hur det svenska guldhoppet kan förstöra sina chanse den här gången..kanoten läcker in eller åran går av kanske...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback