Ansiktet harmonierar med julfärgerna..

Kvart över åtta för andra dagen i rad..det märks att pressen och stressen över att bli klar med allt innan jul har börjat..

Det gäller inte bara jobbet..där räcker det att konstatera att 18:30 nog blir en normal tid för mig att gå hem de sista dagarna...utom imorgon då..då är det träningen, så jag måste sluta lite tidigare..

Vad gäller julklappar och så känns det ganska bra, men ändå inte riktigt..försökte kolla upp med kusinen igår vad jag beställt för jultidningar, har en bestämd känsla att ett par av dem var avsedda för julklappar, men är inte riktigt säker...sen saknas det lite till...får panikhandla på måndaglunch antar jag..

Mor var ju smart också..hon ringde mig och beklagade sig över hur svårt det var att hitta raggsockor åt mig, hon undrade också vilken storlek jag hade på fötterna...jag har visserligen önskat mig nya raggsockor, men jag vill inte veta att hon letar efter det..själva poängen med julklappar är att de ska vara en överraskning...

Inte får jag boxas mot den blonda controllern imorgon heller..hon är förkyld..nåväl, jag får leta reda på någon annan..jag behöver definitivt en rejäl genomkörare innan jul (kanske, kanske jag kan gå ner de sista 9 kilona som beöhvs under det passet..)..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Nå, hur gick det? Försvann dom där nio? ;)

Postat av: Jerk

Hur var det vi sa förut om att läsa inläggen? Du kanske noterar att det står "imorgon", alltså idag..

Fast det är klart, du var väl upptagen med att se hur Bajen ligger före Skövde i tabellen ;)

2008-12-18 @ 09:11:17
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

När jag läste stod det i kväll! Så det så!

Och i din kommentar här ovan står det att du tror Skövde ligger före Bajset (nämen förlåt, Bajen förstås) i tabellen snart. Så det så!

;P



Har du gått ner dom nio nu då? Nu är ju mitt i kväll ditt i morgon.

2008-12-18 @ 20:39:36
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Tror inte det va? Jag har inte ändrat något inlägg..

Näe, det var ju så att Bajen gick förbi Skövde i tabellen igår..på målskillnad :)



Blev ingen träning, var fast på jobbet till kvart i åtta..då ungefär tar passet slut..är väl risk för att det blir lika länge imorgon också..suck är väl ordet jag söker..hoppas bara att jag slipper jobba i helgen..

2008-12-18 @ 23:30:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

;) Jag såg tyvärr det där i tabellen... Skit.

Om du inte måste jobba i helgen (hemska tanke) kanske du kan ta dom där 9 under helgen. Finns väl pass på lör sön också? :)

2008-12-20 @ 10:08:56
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Det blev tre matcher i futsal idag..inte så det räckte för nio antar jag, men en förbättring iaf..ska firas med pizza snart :)

Tyvärr blir det nog jobb imorgon..det enda som kan stoppa mig är latmasken..

2008-12-20 @ 19:54:49
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback