Endast en vecka kvar till bakfyllan..

Blev kvar på jobbet till kvart i åtta igår kväll..lagom kul...var svintrött sedan när jag kom hem och gick och la mig innan klockan slog midnatt..jag somnade givetvis inte innan tolv, men jag gick och la mig..

Trots det rejält trött imorse, men jag lyckades iaf ta mig upp för att se julkalendern innan jag åkte hit igen..från början var planeringen att shoppa lite kläder när jag slutat en sådär lagom tid strax efter 16, men nu känns det mer som om klockan kommer bli halv sju innan det blir dags att bege sig hemåt..jag vill verkligen slippa jobba i helgen..satan så tungt det vore....

Dessutom är det Futsal-slutspel på lördag, så enda dagen som är kvar är söndag..vore ju verkligen kul att behöva åka ut till kontoret då..verkligen..har iaf gett upp tanken på att laget kommer ha avslutningsfest..finns ingen som är intresserad av det, så jag blir nykter en helg till...de där ölen i kylen kommer bli gamla..

Måste till Bajen-shopen också..insåg att jag behöver köpa en slipsnål till bröllopet efter nyår..

Nåja, nu ska jag återvända till Excels underbara värld...det blir manuellt grov arbete med flyttningar av kolumner, pivottabeller och makron och skit...med lite tur är jag klar idag iaf, så kanske måndagen bara blir en rejäl upprensning..

Kommentarer
Postat av: Anna

Skandal om biran blev gammal?? Börjar gilla din image ;)

Låtsas vara tuffing fast du är en softy innerst inne :)

Ha en fin helg...kram

2008-12-19 @ 12:38:47
Postat av: Anna

Vafan är det bara jag som skriver nuförtiden??

Tittar in & önskar dig en härlig Jul..ha det gött julekram

2008-12-20 @ 14:22:19
Postat av: Jerk

Anna: Nåja, jag har till maj på mig innan den blir gammal iaf :)..jag är nog mest av allt en ensamvarg..inte låtsas väl jag vara tuff?



Anna: Yup, har inte orkat skriva något..kom hem efter halv tio från kontoret igår..idag har jag inte hunnit, så ja, det är bara du som skriver :)

Ha en god jul du också..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback