I can call you Al..

Hur var det nu egentligen?? Har för mig att det finns nån drömtydare i mitt posse?
Igår natt hade jag nämligen en skum dröm..jag drömde att jag började tappa tänderna..bara sådär helskumt, först var det mina Dracula-tänder som gick åt, sen började resten också att falla bort..det var ett jobbigt uppvaknande där kl.3 på natten..
Visst är det något om att man är orolig för framtiden eller något liknande? Vilket iofs vore underligt, min framtid ser ljusare ute än på länge, så mycket som räntorna gått ner kommer jag ha ett par tusen till i månaden att leka med framemot vårkanten...äntligen ger löneförhöjningarna de senaste åren någon verkan...

Jag å andra sidan tror nog att drömmen mer kan ha att göra med att jag diskuterade tandläkare med den blonda controllern..hon var dit i förrgår...jag berättade att jag inte varit dit sen jag bodde hemma i byn..för ungefär nio år sedan, men jag planerar (som vanligt) att gå dit under senvintern...

Idag ska jag sälja min själ till excel..igen..dessa prislistor, jag jobbar häcken av mig varje dag just nu..julefrid lär jag inte få innan whiskyflaskan öppnas på julafton...

Kommentarer
Postat av: Anna

En annan ska till tandläkaren dan före julafton så m.a.o ingen knäck för undertecknad :(

däremot går det ner whisky..flytande föda :D

Excel..hua tala inte om det...Ha det gött på jobbet...

2008-12-18 @ 09:56:19
Postat av: Erika

Okej, jag är inte i det direkta possyt, men jag snubblade över detta i nån drömtydningsgrej:



TAND, tappa: otur. Besöka tandläkaren: när du väl sitter i stolen upptäcker du plötsligt att tandläkaren är en person du haft att göra med i annat sammanhang. Drömmen är ofta erotiskt betingad och tyder på längtan efter samlag.



Fast jag tror mer på din teori :)

Postat av: Jerk

Anna: blir säkert inget knäck för mig heller, tror mor håller igen på sånt i år då hon är sjukskriven efter en operation..gött på jobbet? Mja, länge på jobbet iaf..men snart semester.. :)



Erika: Otur..hoppas det enbart var ägget jag tappade på köksmattan ikväll när jag lagade mat och inte något värre..sen kan man tycka att jag borde drömma om tandläkare istället :)

2008-12-18 @ 23:33:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Lillebror

Tja, du klubbar inte lake i vårfloden på infarten huset i alla fall. Fast egentligen det mest mysko med den drömmen var att jag lyckades göra upp en eld mitt i vattnet där jag satte en hink för att koka fisk i. Tyd den ni! ...om jag ändå lagt mig full hade jag förstått..

2008-12-19 @ 18:48:14
Postat av: Jerk

hehe, spännande dröm :)

2008-12-20 @ 19:53:07
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback