It's good to be Jerk...

Hur man än ser på det så är det ganska skönt att kliva in på ett folktomt kontor, inte tända lamporna i taket och sen slå sig ner vid skrivbordet..ingen som stör, inget som stör, inga mail som plingar in i outlook..

Så givetvis var det för bra för att vara sant..ungefär en kvart efter att jag kommit dök IT-nissen upp..han blev stående ett tag..tänkte skumt, larmet av, upplåst men inga lampor på..hälsade på honom och fortsatte sen att plocka ur diskmaskinen..som kitchen bitch får man ställa upp även på söndagar..

Nästan sex timmar senare hade jag skickat iväg en offert värd 430 000..nu hoppas jag bara på order till jul..sen tar jag åt mig äran för allt..

Efter jobbet blev det två snabba burgare på Donken..en kombinerad frukost/lunch kl.17 på kvällen om man bortser från några pepparkakor som jag hittade på jobbet (hoppas det inte var någon som ägde dem)...sen shoppade jag lite kläder..ett par skjortor, en slips och ett par jeans..butiksförsäljerskan sa snyggt när jag prövade jeansen..svarade tack så mycket och köpte dem..jag tror inte hon sa så för att hon var säljare..inte alls..

Hem, laga till lite älgbiff med klyftpotatis och titta på sporterna..

Nu är jag trött..dags att logga ur, en dag kvar..en lång dag på jobbet följt av tvätta, stryka, packa och så måste jag köpa de sista julklapparna...lite smått och gott kvar..samt snus..jag måste köpa snus också...

Kommentarer
Postat av: Peter PC Carlsson

Det gäller verkligen att ha koll på det viktiga, tänkte på snus då. Många pratar om en vit jul, men nog bör den vara brun, eller nästintill svart. Prilliga små prillor bra mycket bättre än praliner.

Postat av: Jerk

Det är extremt viktigt..ändå gör jag allt för att det ska bli spännande och köper snus samma dag som jag åker norrut..det är som gjort för att gå åt skogen..

2008-12-22 @ 10:54:30
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback