Love actually..

Skaplig ojulig stämning jag haft den senaste veckan...pissmycket på jobbet..i torsdags fick jag skippa boxen för jobbet, i fredags satt jag på kontoret till kvart i nio med prislistor och om inget oförutsett inträffar sitter jag där imorgon, söndag, också för att sedan avrunda med en alldeles för lång måndag innan det är dags att tvätta kl.21 på kvällen och därefter stryka och till sist packa väskan innan jag drar mig upp till skogen för två veckor...

Kan bli skönt, kan bli lappsjuka och hångel med tallar..det kan också bli tjugo grader kallt och endast två kanaler på tvn..

Måste komma ihåg att köpa ny skjorta och slips till bröllopet också...kostymen får bli den gamla...jag har väl inte växt ur den än så..

Hon som spelar Nathalie i "Love actually"..mumma...nästan så jag tror att jag har någon slags fetisch för det namnet..

Spelade B-slutspel i futsal idag också..gick bättre än väntat..vi vann kvartsfinalen med 12-2..en smågrinig semifinal slutade med 5-2 seger..väl framme vid allas våra idrottskarriärers höjdpunkt förlorade vi med 0-3...second place is the first loser...får trösta mig med att dagen blev en rejäl genomkörare som nu sitter i benen och fotlederna..var värd en pizza, så jag åt det ikväll..
Gjorde förresten 3 mål också..inga som var några särskilt speciella..möjligtvis att jag gjorde första målet i kvarten då..och sista i semin..spelade fram till ett par mål också..
Rebbe gjorde sitt första mål i Skinn FCs tröja..sen kom domaren på att han gjort fel, så han dömde bort målet och gav oss frispark istället..kul för henne...systern ligger fortfarande före i skytteligan..

Imorgon som sagt...jobb..men först julkalendern..efter jobbet strosa runt och leta skjortor..jag lever verkligen livet..inte kan jag tokdricka whisky på julafton heller eftersom dotra är där...sen blir det blodig älgbiff med potatisklyftor och rostad paprika, någon god sås till...ensam givetvis, vi får inte ändra på ett förlorande koncept..

Har slagit in julklappar idag också..borde nog köpa lite fler, men jag är rädd för att kontot börjar sina..har fan bränt över 30 papp i december redan..det är ju satan att så fort som jag får lite pengar så rinner de mellan fingrarna..och januari lär inte bli någon picknick...det drogs 1200 från lönen pga innebandyn..sen blir det väl ca 1500 i hemförsäkring, lite nätbeställningar som ska betalas..kul efter jul..tur det blir bonus i år iaf..får väl hoppas att den tajmar in januarilönen..

Det verkar bli en lagfest till slut också..den 17:e januari ska  Skinn göra Söder osäkert..givetvis utan mig..varför skulle vi helt plötsligt (efter att jag och Rebbe försökt få ihop en lagfest i två månader) välja en helg när jag inte har dotra..ölen kommer bli gamla..

Kommentarer
Postat av: Ledighetsmänniskan

Fy, så mycket stress ända in i julafton. Låter inte kul alls. Känns så fel att berätta att jag mest flummar runt och myser nu. Har precis stigit upp.. Men ditt kommer snart. Hångel. tallar och allt det där andra man vill åt :o)

Postat av: Jerk

Äh, du om någon är värd att flumma runt en smula..

Jag å andra sidan verkar vara värd att jobba en dag som denna när solen skiner och det är en alldeles underbar dag..för de lediga då..nu är jag ju inte ensam på jobbet iaf..

Yup, bara två dagar kvar innan jag får hångla med tallarna :)

2008-12-21 @ 12:56:12
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Lillebror

svt1, svt2 och barnkanalen.. det är ju tre! kanaler :)

2008-12-21 @ 16:49:54
Postat av: S

Nathalie i Love Actually är jättesnygg... du har bra smak. Men vem i helvete bränner 30 tusen på en månad utan att ha köpt nåt vettigt?

2008-12-21 @ 19:50:58
URL: http://dsm.blogg.se/
Postat av: Jerk

Lillebror: oj, jag hade visst fel..tur barnkanalen finns iaf..har vi inte 24:an också?



S: Tack, fast det visste du väl redan? ;)

Nåja, räkningar & bostadslån på lite drygt 11000, ett lån på 6000 och ett säsongskort på 3500..då har man ju kommit en bra bit på väg..sedan är det julklappar och feta luncher..och lite, lite kläder också..så det gick visst ganska snabbt :)

2008-12-21 @ 21:53:52
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback