Men, hur kunde jag glömma att det är måndag?

Bra kväll? Ganska skön, lugn och ro i soffan? Inga särskilda motgångar såhär på kvällskvisten??

Men så jävla kul för er då...

Först, det som en del av er kanske skulle kalla en världslig sak..hockeyhoran Hannes Hyvönen försvinner från SSK...mao min kapten i dreamteam försvinner från elitserien..nu ligger jag inte särskilt bra till ändå eftersom sopan inte spelat de senaste matcherna, men nu är det helkört...vi har benhårda regler på jobbet..inga byten, inte ens byta lagkapten är tillåtet..jag är fucked..fy fan för bönder från Tälje...satan...hoppas de åker ur..

Sen ringer dotras mor...Swebus (busshoror) har dragit in dotras normala busstur på fredag..okej, inte så farligt hon kommer lite tidigare..kan jag väl överleva...när jag kommer hem så kollar jag bussen på söndag för säkerhets skull, men fan...är alla idioter på gång idag? Det går en buss till Falun, visst gör det det...men, det är byte i Borlänge..ja, det är ju jävligt lämpligt för en nioåring..kollar för säkerhets skull hennes buss ner hit..jodå, visst fan är det också byte..inget som sas till dotras mor inte..är hela jävla världen idioter nu för tiden? Kändes det inte viktigt att meddela att det är bussbyte när man får reda på att hon är nio år? Sopor..Swebus suger mer och mer för varje dag som går..hur det blir nu vet jag inte, men troligen drabbar det här mer hennes mor än mig..skulle tro att hon får åka till Borlänge för att lämna av dotra där ett tag framöver, tills dotra blivit lite äldre..

Tåg? du skämtar va? Byten där också...inget som funkar mao..

Så den här jävla kvällen är alldeles lysande..dessutom var den en miljon människor och kollade på lägenheten så att den skulle gå för en rimlig penning är väl bara att drömma om..mao, kvar i den här lägenheten tills dotra tvingar mig att flytta till något större..måtte det dröja, för det blir garanterat i förorten..

Och Xpert eleven sen..visst, jag får 1-1, trots ett massivt spelövertag, men jag får också två skador och 3 spelare avstängda nästa match..varav en av dem är seriens bästa anfallare..någon som tror jag ens har en chans i returmötet mot Öje-Venjan??

Det är kvällar som den här som man bara borde stoppa huvudet i ugnen och slå på gasen (en negativ sak med den lägenheten jag kollade på, ett alternativ mindre att begå självmord på..elugn funkar inte riktigt..)..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vad gäller Swebus och SJ (och Västtrafik kan tilläggas) är det oftast idioter man har att göra med. Tyvärr. Man förvånas inte ens längre. jag höjde knappt på ögonbrynen i förvåning när jag läste, bara nickade lite igenkännande... ;I

Postat av: Anna

Inte bra med en elektrisk ugn vid självmord ;)

"grillad Jerk skalle" låter som en delikatess tycker jag.. :)

Va det henne du ville se naken? ;)

2008-12-02 @ 08:19:17
Postat av: Jerk

Men det är ju sagolikt..Swebus hade redan dragit in den ordinarie bussen som dotra brukade ta, nu har vi fått ta en senare..och nu en som är ännu senare..de krånglar till det för mig nå så in i helvete..

2008-12-02 @ 09:19:24
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Anna: kul att din kommentar syntes när jag svarade på Åsas..webblogg..

Tror det är lite för hårigt för att grillad Jerkskalle skulle anses vara en delikatess..

Nja, jag hade väntat mig en annan ;)

2008-12-02 @ 10:54:36
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Då får du komma hit om du ska se nåt annat ;)

2008-12-02 @ 12:23:01
Postat av: Jerk

hehe, tål att tänkas på ;P

2008-12-02 @ 18:06:37
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Karren

Det är tur att man kan lita på att även SSK jävlas med dig

2008-12-02 @ 19:56:47
Postat av: Spader Madame

Har haft svårt att kommentera idag - även om lägenheten funkar fint så suger din bloggleverantör! ;-))



I Sörsjön borde det vara förbjudet att ha hus alls... för långt till Tunnelbanan.

2008-12-02 @ 19:58:04
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Kocken

haha massivt övertag haha. Du skapade ju nästan ingenting. Öje-Venjan vann rättvist.



2008-12-02 @ 20:39:46
Postat av: Jerk

1-1..du vinner först på torsdag :)

2008-12-02 @ 23:30:40
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback