Vem vann egentligen?

Jag är ju inte helt tappad bakom en vagn, så jag visste om att det var idol-final igår *kräkljud*...och att nån Alice och nån Kevin från Malta var i finalen..hey, jag kan läsa rubriker..

Så när jag kom till Ringen för att hämta ut en julklapp till dotra idag såg jag rubrikerna på Aftonslasket och den andra blaskan...stora som fan "Kevin blåst av tv4" & Kevin i svartsjukebråk"...ingenting om vem som vann..

Det som ändå känns skönt är att ingenting av värde hände igår eftersom det var sådana rubriker om en ointressant sångtävling på tv, för hade något av värde hänt hade väl det kommit på löpsedeln?
Eller är det svenska folket så inavlade att vi intresserar oss mer för skit-tv än vad vi gör av verkligheten? Jag vill påstå att jag är ganska ointresserad av världen utanför Söder, men är det så illa att resten av svenska folket hellre häckar framför tvn och ser något blaha från globen än umgås med familjen?

Att jag ser mycket på tv, hänger vid datorn alldeles för mycket är helt okej, jag har varken vänner eller familj, jag måste ju göra något för att få tiden att gå (läs pundhuvud, läs..bilda dig..fettsug dig..), men resten? Alla i Sverige kan väl ändå inte vara lika patetiskt ensamma som jag är?

Vem vann egentligen?

Kommentarer
Postat av: S

HAHAHA.

Postat av: Amatörpsykologen

Du är så bäst. Ett sånt där inlägg som verkligen griper tag i en och sen en helomvändning - till misären :o)

Tror du har betydligt mer att komma med än du vill låtsas om!

2008-12-13 @ 23:55:41
URL: http://inrerum.blogg.se/
Postat av: Anna

Du vann ! :)

2008-12-14 @ 03:59:17
Postat av: Jerk

S: :)



Tant: Tack så mycket, men jag tror du har fel...om du inte menar magen då..den är mycket mer än jag vill låtsas om ;)



Anna: Nja, det var länge sen jag vann..fast jag undrar fortfarande vem som egentligen vann Idol..och tokvägrar att gå in på slaskets nätsida för att ta reda på det.. :)

2008-12-14 @ 15:03:37
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback