Favorit i repris..

Jag känner att jag återigen måste delge er mina helgplaner, så att ni får se hur det är att vara en jagad ungkarl på Söder i dessa dagar...en tocken helgagenda alltså...

Fredag: Jobba ett litet tag till..kanske..packa väskan full med älgköttet jag har i frysen här på jobbet, spela bort lönen på Lotto, åka hem till Söder, klippa mig om jag hinner, hämta ut paketet från CDon, köpa grönsaker till kvällens singelmiddag, ligga vaken till halv fyra så jag kan se damfinalen i Australian Open.

Lördag: Gå över bron till Globen och hämta ut hockeybiljetterna, klippa mig om jag inte hann i fredags, spela innefotboll ute i Bromma (om Kash är frisk, så jag får skjuts), stressa hem och in i duschen, gå på ishockey (som det ser ut själv..ingen jag kan förklara för varför jyrgårn/Linköping spelar helt fel, ingen som får höra min fantastiska domaranalys..spendera kvällen i soffan..

Söndag: ?? Dammsuga kanske? eller eventuellt kolla på Bajens damer i handboll..borde nog göra räkningarna, så jag kan utesluta allt roligt den närmaste månaden (ja, ingenting är roligt om det inte har en bar, hångel kanske undantaget..)..steka i soffan med all sport som finns på tvn, börja ångesta lite inför måndagen, framför allt börja noja över mässan på tisdag..

Får höra nu då? Ja, jag visste det, ni är grymt avundsjuka på mig..Lifestyle of the rich and famous liksom..

Update: Upptäckte när jag kom hem att jag måste pressa in klädstrykning i mitt pressade schema också..siktar på att göra det mellan duschen efter fotbollsmatchen och ishockeyn, tror jag har ett par minuter över där..

Kommentarer
Postat av: Egoina

jaaa..tyvärr. jag börjar dåligt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback