Söndag - En studie i ensamhet..

Min hurtighetshysteri fortsätter...om jag skulle gå och kolla på innebandy i eftermiddag kanske?? Visst, låter kul..jag går väl till Sjöstadshallen, det är ju ingen bit...40 minuter senare var jag framme..precis..ingen bit alls..

Bönderna från landet vinner matchen och med en känsla av surmulenhet går jag ut från hallen...kanske ska ta Tvärbanan hem nu iaf...icke då..jag går igen..jag har fan blivit fanatisk..

Jo, håret blev mindre efter duschen...

Men har det gjort någon skillnad? Näe..vågen står lika..omfånget är lika hemskt...nu har jag iofs inte räknat med att jag skulle rasa i vikt efter två veckor..jag gör visst inte det...jag sliter i tre månader..går ner 3 kilo, som jag sedan går upp på två krogkvällar..nåväl..det kanske blir skillnad om jag lyckas slita i 4 månader den här gången?

Väl hemma...ja. vaddå?..söndag..skulle det kunna hända något roligt? Iofs..en polare ringde när jag lagade mat..så nu har jag två fribiljetter till Jyrgårn-Linköping på lördag...hade de kostat hade jag inte gått, ok? Men gratis är gott..nu ska jag hitta någon som har lust att förstöra en lördagseftermiddag med att hata jyrgårn, skrika hora till domaren och sen göra sig lustig över den Östgötska dialekten...Håkki var förstaalternativet, han är trots allt från Clubens hemstad, men han hade sin mor på besök...

Det löser sig antagligen tills dess..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback