Very Casual Friday..

I avsaknad av högre chefer, eller om vi ska vara ärliga några chefer överhuvudtaget, tyckte jag när jag tittade på termometern klockan sju imorse och den visade 20 grader att det var läge att lätta på dresskoden betydligt, jag tryckte i kroppen i ett par shorts..de svarta byxorna hade nog blivit på tok för varma en sån här dag..

Det kändes verkligen rätt när jag gick den sista biten från tunnelbanan, det var en skön dag..en sån dag som man borde vara ledig, men jag är jag och nog fan jobbar jag..

Tunnelbanan förresten, jag satt bredvid en uppenbarelse i klänning..höll på att smälla av, tänkte febrilt hur jag skulle kunna stirra på det söta ansiktet, de brunbrända vaderna och den generösa urringningen utan att få en fet stämning för sexuella trakasserier i handen..det funkade inte..det gick inte..det blir rättegång..

Nej, det blir det inte, men jag kunde verkligen inte komma på något sätt att vara fulgubbe så jag försökte koncentrera mig på boken jag läste istället..Toby Young-Hopplös och hatad av alla, varför känns det som boken jag borde skrivit?

Viktor, den unge innesäljaren hade samma idé som mig och dök upp i shorts också..vill ändå påpeka att mina täcker knäna åtminstone..

En annan sak, eftersom det saknas chefer på kontoret borde väl jag bli det idag? Jag har trots allt seniority efter mina snart 8,5 år på det här stället..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback