Är du helt dum i huvudet eller?

Så börjar jag gärna en konversation halv nio på morgonen samtidigt som jag slår in koden till jobbet..
Det är så mycket fel att ringa på min mobil vid den tiden..det är en brist på människokännedom, är det någonting mina kollegor bör veta vid det här laget så är det att jag blir sur en hel dag om jag inte får komma in i lugn och ro, äta frukostmackan, dricka min varma Oboy och slå igång datorn utan en massa stress och jäkt...

Sen att han ringer på min privata mobil är ännu mer fel..jag har fått ta emot samtal på den när jag stått i tax free shopen på Gardemoen, när jag slaktat älg eller bara när jag varit ledig..vill de att jag ska vara tillgänglig på min fritid får de ge mig en mobiltelefon..så jag också kan ringa och sms:a gratis..tills dess ge fan i den...speciellt så tidigt på morgonen då ska du definitivt vara en vacker tjej som bjuder in till en orgie för att komma undan min surhet..eller ja..orgie och orgie, locka med en platta öl så är det också okej...

Igår när jag satt mig tillrätta i soffan med datorn i knät och njöt (?) av tillvaron drog sig den ena vadmuskeln ihop sig rejält..den krånglade lite redan när jag sprang..seriöst, jag hann springa i 1,5 minut innan den drog ihop sig..typ kramp..skönt när det händer då du har datorn i knät..då gäller det att visa att man är äldre än 4 år och inte bara slänger datorn åt sidan för att kunna sträcka ut vadmuskeln..jag var visst äldre..

Idag vilar vi från löpningen, höfterna känns som om jag vore 55 och stod i kö för en höftledsoperation..och så har jag tvättid ikväll..nya tag imorgon..

Kommentarer
Postat av: Sofia

hey du japp ett jävla satans plantrör är det. Att en malungsa skulle fixa det var ju föga överraskande. Lite dåligt m bilder på bloggen du... Förresten, trist på jobbet? MSN?

Postat av: beerbelly

För jäkligt med ingen telefonhyfs.

Surt när inte kroppen tacksamt tar träningen med =)

Ha det gött idag!

2008-06-17 @ 10:50:08
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Sofia: brukar inte bli så många bilder i bloggen, händer då och då..du har ju bilder från mitt första nakenbad i sommar längre ner ;)

Kan inte lägga in MSN..jag är ej betrodd att göra det..förbannade stationära dator..

BB: Precis, det försökte jag förklara för honom också :)..han ringde upp mig 20 minuter senare igen när jag fått i mig frukosten..

Jag vet, tycker det är konstigt, kroppen tog emot det hela bättre för 10 år sedan??

2008-06-17 @ 13:56:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback