Felval efter felval

När man som jag är både gubbsjuk och sexuellt frustrerad är det verkligen helt fel att spendera 5 timmar på Eriksdalsbadet..dotra älskade det visserligen, men jag kände mig bara smutsig..och det började direkt..på läktaren sitter en dam med nyköpta bröst (spekulation, jag frågade inte direkt) och flashar dem för fullt..bra början..och hur ska jag kunna låtsas vrida huvudet upp dit 8 gånger i minuten utan att väcka misstankar..

Sen är det alla andra..så mycket hud..så otroligt frustrerande..sen överhör jag grannarna.."jag har ingen bikini, men det är väl inne igen att sola topless"...jaha, men tack då..det är ännu svårare..läktaren är i alla fall mot poolen, så jag kan låtsas spana efter dotra och sen låta blicken vandra lite, men nu? Det är rätt mot gräsmattan..satan..nåja, vrida lite på sig för att sola hela svålen fungerar alltid..

Värst var ändå, och hon var även otroligt vacker, kvinnan som bytte om just bakom mig..inte stirra Jerker, inte stirra Jerker..äh va fan, alla ser på din kropp att du inte fått något på länge..stirra lite..vacker kropp..och..ååh..satan..piercad bröstvårta såg det där ut som..men, ge er nu..det är inte roligt längre...vacker...

Sen är det alla ungdomar som är där också..gud så otroligt less jag är på att vara gammal..jag vill vara ung igen..jag vill även vara smal igen..den enda blick jag kan få av det motsatta könet på Eriksdalsbadet är en äcklad blick som säger "Please, cover yourself up"...

Pratade iaf med en..nej, ingen kvinna..en karl givetvis..jag läste S och han läste Offside..jag förklarade hur jag imorgon måste tala om för dotra att Bolibompa är inställt...

Avslutade sen med den alltid lika geniala tanken "Jag kan nog sola en halvtimme till utan att bränna mig"..tjena..jag ser helt sjuk ut..den vänstra sidan är röd...jag låg på sidan ett tag..mot poolen för att se vad dotra höll på med och sen vill jag ju sola hela kroppen..men nu är det rött..och bränner gör det..hon vill dit imorgon igen..vi får se..

Vädret är iaf helt underbart..vi har ätit middag på balkongen två dagar i rad nu..

Givetvis valde
Blingbling att upptäcka det igår...när jag gödde dotra med köttbullar och makaroner..väldigt imponerande..ikväll däremot blev det utskuren biff (givetvis älg), potatisklyftor med paprika, grönsaker och bea...dotra önskade att det funnits mer så hon kunde tagit en tredje portion..

Nåja, blir säkert Eriksdalsbadet imorgon igen, men inte lika länge i så fall...jag måste fixa klart med hennes dator imorgon, sen börjar fotbolls-EM...jag begriper inte hur jag ska lyckas med maten imorgon..
Planen är iaf att hacka lök och vitlök innan första matchen, i pausen drar jag igång med att steka köttfärsen och slänger i allt, sen får köttfärsåsen puttra i 45 minuter plus tilläggstid och direkt efter matchen drar jag igång spagettikoket, sen sitter vi och har vår romantiska middag på balkongen samtidigt som jag oroligt tittar på klockan varje minut så jag inte missar när andra matchen börjar..

Disken? Den tar vi på söndag...

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Låter som en riktigt bra dag för båda :)

Ha en likabra fortsättning på helgen men mindre solbränna!

Postat av: Åsa

Solskyddsfaktor 45? Köp en flaska och åk och bada med dotra i dag också... ;-) Har du tur som en tokig kanske nån av dom toplessade erbjuder sig smörja in dig på ryggen...

2008-06-07 @ 07:28:50
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: valp

här blir det grillkväll.

planering är a och o kväll. allt måste klaffa.

2008-06-07 @ 12:23:24
URL: http://sjukvalp.bloggagratis.se/
Postat av: Lillebror

Alltid skönt att veta att taskig solbränna går i släkten. Efter 10 dar i solen har man nästan fått den ultimata bondbrännan, ansikte och underarmar röda, resten vitt. Nu drar jag upp till sköna nord och skriver en lista på allt du ska göra när du kommer dit i höst!

2008-06-07 @ 16:32:53
Postat av: Blingbling

Me love köttullar och makaroner. Extra lyx om makaronerna är stuvade.



Ja, gud.Jag har bränt mig jag med. På Långholmen och andra holmar. Alltså, detta fastän jag smetat in mig med faktor 20.

2008-06-07 @ 20:10:15
Postat av: Annika

Tack, men den känns ändå kanske lite "skrikig", men jag vänjer mig nog.



Hur funkade det med det inställda Bolibompa? Inte för att just den matchen var något som man inte kunde missa, men nu så kommer väl Portugal visa hur man ska spela i EM. Hoppas jag iallafall, vi blir väl inte tvingade att vara utan Bajen matcher för att se landslag som spelar superettanfotboll?

2008-06-07 @ 20:37:40
URL: http://theannika.blogg.se/
Postat av: Jerk

BB: Jo, höll oss inne ganska mycket idag :)

Åsa: Näe, blev inte så..strulade med datorer istället..

Valp: yup, och därför ställer jag mig frågande till hur dotras skola kunde bestämma att de ska sluta skolan först nästa fredag?? Det var omöjligt att inte missa någon match under tåget till Dalarna..jag tror jag fixat det ganska bra iaf..

Lillebror: Betalar du jakten åt mig när du är uppe där? Och så ska jag få en lista? Hur lång blir då din?

Blingis: var inte stuvade, dotra har problem med att tåla mjölk igen..men förra helgen åt jag stekt fläsk och stuvade makaroner..jag smetade inte in mig där jag brände mig..så jag var enbart klantig..

Annika: Näe, den var bra..

Hon tittade lite surt på mig, sen höll hon också på Schweiz :)..ärligt talat, så var hon redan sur på mig för att jag inte ville gå ut och spela boll med henne tidigare under dagen, så..

Imorgon kan du ju gå till Söderstadion..HTFF spelar.. :)

2008-06-07 @ 23:02:14
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback