Fredag, om det ändå vore dags att supa..

Fredag, kommer in halv nio missnöjd..jo, faktiskt..Jerker tänkte att han skulle chocka en hel värld och dyka upp ännu tidigare..det sprack...jag siktade på halv åtta imorse..klockan ringde fem i sex..mobilen låg på soffbordet, jag vände på mig och lät den ringa (undrar hur många grannar jag väckte?)...vid halv sju gick jag upp och slog av alarmet..somnade om..men kom hit i "normal" tid iaf..

Nu ska jag mordhota excel, önska att Bill Gates får cancer och använda diverse andra okvädingsord, sen hoppas jag att när röken skingrats vid halv tretiden är jag klar med prislistorna annars finns risken för att det blir söndagsjobb för mig..det slipper jag helst..

Frågan jag annars ställer mig är huruvida Åsa verkligen ska få något för hennes jobb, iom att hon höll på Ryssland så spolierades mina chanser likväl eftersom det därmed blev en säker seger för Spanien och min chef nu tar hem drömelvan..jag har för mycket att hämta in för att det ska kunna ske..

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag skäms som en hund... Det var absolut inte meningen att sabba. ;-)

La precis fram ett erbjudande till Spanien o Tyskland om nån vill kontakta mig för att va garanterad vinst redan i förväg...

;-)

Postat av: Jerk

haha, är någon av dem smarta tar de erbjudandet direkt ;)

2008-06-27 @ 11:49:16
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Blingbling

Själv var jag hos tanläkaren idag. Måste kanske rotfylla. Där ryker 4000 spänn av semesterkassan. Skriker rakt ut. Så överjävligt att jag inte ens kan blogga om det ju.

2008-06-27 @ 13:36:01
Postat av: Jerk

ouch..det är därför jag aldrig går till tandläkaren, fast nästa år kanske jag ska..kanske..

2008-06-27 @ 13:47:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback