Nedräkning..

Jag jobbar visserligen..har precis skickat iväg en offert på 180 Euro (woho, här ser du en som gör stora pengar)..men det är ganska mycket måndag (kanske märks av floden med inlägg)...

Har precis skickat ut en efterlysning på min försvunna matlåda..har föga hopp om att matlådetjuven ska ge sig till känna..att behovet är stort för övervakningskameror i köket visas bara av detta..jag har en längre tid förespråkat det för att få fast de som alltid vägrar att ställa sina äckliga kaffekoppar i diskmaskinen..slappa jävla säljare...vår polack (alla måste ha en sån) på innesälj skrämde jag upp så mycket att han alltid talra om när han ställer in koppen i diskmaskinen..

Håller även på och mail-chattar med den blonda controllern om helgen som var och helgen som kommer..blir grymt uppläxad över att jag bara ska slappa i soffan på midsommar...det är väl ändå inte mitt fel att min ekonomi suger (ööh joo..) eller att ingen tycker om mig och bjuder mig på fest (buhu, du får ändå inga martyrpoäng idag)

Kanske dags att fixa två offerter till..

Kommentarer
Postat av: Åsa

ha, ha - du har verkligen satt skräck i polacken som för referat på sina diskmaskinsförehavande. Ska se om jag kan skrämma upp några hos mig. Men jag är ju så mesig... ;-)

Postat av: Jerk

märkligt, jag är egentligen inte alls skräckinjagande..tror jag..tveksam till att du är särskilt mesig..en riktig argbigga tror jag ;)

2008-06-16 @ 17:48:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Glimra

Kan inte den blonda controllern hjälpa dig att kontrollera din ekonomi? ;) Göra två flugor på smällen liksom

2008-06-16 @ 21:03:36
URL: http://glimrablue.blogspot.com
Postat av: Jerk

Nja, hon har nog fullt upp med sin fästman tror jag..att få honom att sköta tvätten och sånt :)

2008-06-16 @ 22:00:40
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

;-P

2008-06-17 @ 09:19:35
Postat av: Jerk

Vore det inte bättre om du använda tungan till något annat? ;)

2008-06-17 @ 10:21:35
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback