Sideways-Daniel, still don't like him..

Sen idag..halv elva..var för trött imorse..som bonus fick jag iaf se en snutt av "Hej hej sommar" innan jag gav mig av mot jobbet..

Somnade på soffan igår..när jag kom hem var jag för mycket uppe i varv för att kunna sova direkt så jag började se på reprisen av Sverige-matchen...somnade någon gång i andra halvlek...visst Sidleds-Danne spelade väl på toppen av sin förmåga, men mot ett lag som vill göra mål kommer inte det att räcka..däremot så är jag full av kärlek till Zlatan, jag hoppas att Henke blir det ego han en gång var och börjar skjuta själv i fortsättningen och jag är överlycklig över Ryssarnas mål mot Spanien..min chef tappade över 40 poäng i Drömelvan på det...

Inte blev det någe Skeppsbron heller..superfan som jag är tyckte jag det blåste för mycket..istället drog jag igång tvn på jobbet till första matchen..snodde en öl från kylen och njöt..Till andra halvlek förflyttade vi oss till företagets lägenhet..jag, Erik Norrlänning och en Schweizare som var här på besök...snodde med oss resten av ölen i kylen och jag hittade även lite öl i förrådet..vi kan ju inte sitta nakna framför tvn...

En bit in i Sverige-matchen kom Tyskan hem också..sen var det ett evigt tjatter mellan henne och Schweizaren, samtidigt som jag och Erik då och då utstötte några gutturala läten om matchen...

Idag har jag hunnit fått skäll för att jag inte har någon Sverige-tröja på mig och suttit mittemot en såpa-kändis på tuben till jobbet..

Ikväll kanske jag ska spela fotboll..det verkar bli inställt..

Just ja..jag försökte förklara hur mycket jag hatar sidleds-Daniel för Schweizaren.."you know, Sideways-Daniel, I don't like him he never passes the ball (insert armviftande och pekande) just to the sida or back"

Kommentarer
Postat av: beerbelly

Låter som en lyckad kväll. Var smart att kolla på jobbet och i lägenhet. Jag provade med kungsan men det var tokfullt. Nästa match ska jag sitta hemma eller ha bord bokat.

Ha det gött!

Postat av: Åsa

Hmm... Schweizaren fick verkligen en uttömmande beskrivning om dina känslor för Danne.

Tycker Danne var helt ok i matchen.

Och Zlatan, Zlatan, Zlatan - tror jag är kär! ;-)

Skönt att se att han kan slita lite, även i den blågula landslagsdräkten. Det kan man faktiskt inte anklaga honom för många gånger förut! Härligt.



2008-06-11 @ 16:45:48
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

BB: Yup, då kunde vi dra nytta av ölen som fanns på jobbet också och iom att vi kollade med Schweizaren kallar vi det för representation :)

Åsa: Mja, Sidleds gjorde väl vad han kan och det räcker mot Grekland, på lördag får han ta på sig halsduk så han inte blir förkyld..

Kärlek börjar alltid med bråk.. :)

Jag har inte alltid varit nöjd med hans insatser, men han har alltid varit den första spelaren jag tar ut i en elva..

2008-06-11 @ 22:54:10
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Tsss... Danne har skärpt sig. Möjligtvis behöver han en blågul halsduk att vifta med efter matchen. Segervifta med alltså!

Jag vet... det blir skitjobbigt när vi ska börja diskutera kakel och sånt i vår nya villa i Skövde. Och palla trycket i Skövde AIK. Tufft. Nä, det blir svåra tider för Zlatan och mig... ;-)

2008-06-11 @ 23:29:49
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

hehe, nja tror det blir åka av på lördag..

Ska du gifta dig med Zlatan får du säkerligen flytta till den rosa villan i Malmö ;)

2008-06-12 @ 00:33:45
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback