Tack, tack, tack och tack....

Till den überheta blondin som tryckte sig mot mig på tuben mellan T-centralen och Medis, efter att jag lämnat dotra på bussen, vill jag bara säga:

-TACK! Det var det närmaste sex jag varit på väldigt länge. Det kändes säkert också, jag är nästan 100% på att slippa betala underhåll för den stunden. Om du bara kan ta av dig ringen på vänster hand är jag säker på att vi kan få en lysande framtid ihop och ärligt talat, visst var det mycket folk på tåget, men inte var det så mycket att du var tvungen att trycka emot mig så mycket? Inte för att jag inte njöt av det hela, men folk kan ju börja prata. Jag hoppas träffa på dig någon gång igen, kanske vi kan testa samma sak men med lite mindre kläder på kroppen?

Tack igen, jag njuter fortfarande och är tacksam för den korta stund vi fick tillsammans. Detta är nog mitt lyckligaste förhållande någonsin, inget bråk, inget tjabbel och med ett nästan lyckligt slut, för visst var jag trots allt nära tårarna när du klev av vid Medis. Jag såg hur du stålsatte dig för att vara stark när du gick iväg med rak rygg..jag hoppas ditt fortsatta liv blir lyckligt, mitt är redan bättre än gårdagens...

Kommentarer
Postat av: Anna

Ha ha ha ..nää men är det så illa? stackare där ;)

Det där får du göra nåt åt..................... :D

2008-10-27 @ 07:20:24
Postat av: Jerk

Jag får nog göra det snart..å andra sidan så kanske det här räckte för att tillfredsställa mig för ett tag framöver :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback