Imorgon lämnar jag dig pappa..

Charlie Davies gjorde ett fint mål.
Det fanns inget popcorn i kiosken, så dotra fick chips istället. Det var okej ändå.

Jag menar, nu måste det ju ändå vara solklart att ingen förstår danska, inte ens danskarna själva. Varför skulle mupparna annars springa ihop om samma boll och ge Gefle anfallet till 0-1? Nej, lär dem ett riktigt språk så det inte händer igen, om inte svenska så borde de väl kunna lära sig engelska?

Redan i första såg jag tre situationer som om det varit första omgången hade gett Bajen 3 straffar. Personligen tycker jag väl inte att någon av dem var straff, men med tanke på hur bedömningen var första omgången så var det straffar allihopa. Tyvärr skedde det på Söderstadion och där blåser aldrig Martin straff, varken billig eller korrekt..

Andra målet ska Poppen bara ta. Det är en klockren tavla, det finns ingen vinkel, det finns inget utrymme, men han särade på benen som en Jerker på alkohol..genomslampigt..

Uddlösheten framåt var som ifjol, för en som mig, som har svårt för förändring, borde det väl ha varit skönt att komma tillbaks till Söderstadion och känna sig hemma, men ändå..

3 defensiva mittfältare mot Gefle? Mikkel tar bara plats av Lolo, Fredrik är ingen kantlöpare. Visst på Råttsunda mot ett riktigt bra lag kanske, ni vet ett sånt som anfaller, kanske det kan finnas en poäng, men inte i en premiär mot bönderna. Det ska bara vara ett par 18-åriga ben som pinnar upp och ner efter kanten, inte någon 35-åring som trampar på bollen, vi har redan 4-5 såna på planen..

I början av första, när det sjöngs som bäst, när Bajen tryckte på, då undrade varför jag känt en tvekan inför mitt engagemang, det här är verkligen livet. Jag njöt, mådde bättre än jag gjort på väldigt, väldigt länge..det gick över, men känslan var underbar, som att vara förälskad igen..

Poppens räddning på Hasse B's nick var dock grym..

Och ärligt, internbox i klacken efter 20 minuter? Fan, inte ens gnaget fixar det..

Nåja, det sjöngs, Sulan hyllades, dotra var lycklig nästan hela dagen och vi förlorade fan inte med 6-0 mot ett gäng tjötrövar med vidrig dialekt iaf..

Hon sover nu, imorgon kl.13 lämnar hon ett tomrum igen..jag får gå tillbaks till att vara mitt vanligt asociala jag i nästan två veckor..

12:an var bäst på plan...

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://haha-itsfunnybecauseitstrue.blogspot.com/



Detta kanske kan muntra upp dig!



E

2009-04-13 @ 13:07:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback