Jävla skattesmitare..

Det är för mig obegripligt..jag känner en från Skövde och hon verkar i stort sett helt normal (i princip iaf), men Lerjéus verkar ju blivit tappad i golvet när han var liten? Han är så dålig att jag borde skicka honom räkningen för de terapisessioner jag kommer att behöva om han dyker upp igen..
Det syns så tydligt att han vill vara som Martin (han heter antagligen Martin i mellannamn). Han tillhör de här snedknullade mupparna som tror att de står emot publiktrycket när de gör helt tvärtom. Jag återupprepar mig precis som när Martin dömt:
Att stå emot publiktrycket innebär inte att man ger bortalaget fördelar och en egen gräddfil med sparka bort bollar och knuffa omkull folk i straffområdet. Att stå emot publiktrycket innebär att man gör en bra och RÄTTVIS insats. Det innebär att de fiskrensande skattesmitarna inte får sparka bort bollar efter avblåsning. Det innebär att det faktiskt blir straff när man knuffar omkull bollförande spelare i straffområdet. Det innebär att det blir ett gult kort när en långhårig fjolla utan hår på kuken försenar igångsättandet av en inspark med en halvminut och när han gör det endast i syfte att få tiden att gå.

Jag vet att det är mycket begärt för någon som uppenbarligen duschar med bortalaget efter matchen och tappar tvålen så fort en ny spelare kommer in i duschrummet, men man kan ju hoppas..

Nästsämst: Tattarna på östra som kastar in pyroteknik på planen...sen blev det internbox igen..två matcher på Söderstadion, två internboxmatcher..spännande, snart känns det som att ständigt vara i äckliga Solna..

Undrar förresten om obstruktion helt försvunnit från domarboken eller om Lerjéus bara är så urbota inkompetent att han inte kan den regeln..

José gör tyvärr allt fel vid målet..han börjar med en bedrövlig felpassning sen springer han bredvid och beundrar den fjunige tonåringen, när de kommit nog nära straffområdet backar han så att Söder får chansen att måtta en kvart..måste erkänna att det är ett riktigt högklassigt avslut, men han ska inte få den chansen..i övrigt så har Söder ett till relativt farligt skott då Bajens backlinje tokbackar hem, men annars var Söder helt ofarlig..

Lerjéus var lika jävla värdelös ifjol när han var här..annars hade jag aldrig kommit ihåg hans namn..varför är det bara inkompetenta idioter som blir domare? Beror det på att domarbasen själv var riktigt urusel..

På forumet efter premiären läste jag att klacken var missnöjda över Norra sitt...jag måste nog hålla med, vi gör inte många knop för att höja stämningen, det är väldigt tyst hittills i år..vi får skärpa oss..vi är visserligen inte i Lerjéus klass men...

Lerjéus är nu officiellt den tredje på min lista över folk som jag gärna ser får cancer..Martins är de andra två..

För övrigt kommer jag aldrig att glömma att Glenn fuskade sig till framgången genom skattefusket för ett par år sen, det är så pinsamt tydligt vilka Lagrell ligger med..speciellt som ÖSK i samma veva blev nedflyttade för en petitess...

Det känns verkligen som en domarkonspiration nu..

Kanske ska försöka avsluta med något positivt..Nathan..det är inte samma spelare jag såg ifjol eller på försäsongen..mannen kan ju dämpa en sandsäck nu! Bara samarbetet mellan honom och Charlie blir bättre finns det hopp om livet..

Kommentarer
Postat av: Martin Hansson

Underbart att min säkra två på änglarna från Göteborg satt! Det i kombination med att mitt älskade AIK tog en välförtjänt seger och serieledning gjorde mig till en rikare man då min långenkupong satt!



Mvh Martin

2009-04-24 @ 00:08:27
Postat av: Jerk

jag visste det... ;)

Postat av: Åsa

Är det mig du menar blir jag nästan rörd till tårar - tror aldrig någon kallat mig "i princip normal" tidigare. ;D

Hehehe. Du skriver väldigt roligt när du är lite domarupphetsad. Skrattade högt faktiskt. Trots Skövde-domar-påhoppen. ;)

2009-04-26 @ 23:57:13
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Du får ta det som en komplimang däremot..

Det verkar som att mina mest upprörda inlägg ständigt får folk att skratta..jag måste göra något fel ;)

2009-04-27 @ 10:25:55
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback