Snart onsdag, snart helg..

Jag lyckades skjuta upp den första löprundan ytterligare en vecka..igår av anledningen att jag nog var lite stel och sliten efter innebandyn i lördags..och är det inte skönare att gå hem från Centralen i solskenet än det är att hasta hem och dra på sig löpardojorna?

Jo, det var det..mycket skönare..och jo, stel och sliten var jag nog..än mer imorse tror jag..men till helgen kanske jag hinner ge mig ut på en runda..ska ju trots allt vårstäda också och med min hastighet när det gäller städning kan jag nog behöva alla fyra dagar som jag har på mig (ledig på torsdag..för att jag vill..)..

Nu ska jag försöka överleva den här dagen..trots att jag är urtrött och hela natten har andats in träolja...utemöblerna inomhus i väntan på att trallen ska torka..dagen kommer avslutas med ett gympass..inte för att jag vill utan för att jag är fet..

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Klart du kommer att överleva... tror jag...

Postat av: Jerk

we'll see, we'll see...just nu tror jag jag hellre går och lägger mig igen..skittrött..ändå sov jag nog 5 timmar iaf..

2009-04-27 @ 11:23:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Charlotte

Men såklart, snygg är den absolut.. särskilt bra är den dock inte. Varenda knapp är sprucken och mina kompisar som har likadan har samma problem =(

2009-04-27 @ 17:34:40
URL: http://charlotteisengard.blogg.se/
Postat av: Åsa

Snälla du - vem f-n vill gå till gymmet om man till och med outar i skrift att man inte vill gå dit? Ljug och skriv att du ser fram mot det. Prova det... kan funka! Tips från Skövde. ;)

2009-04-28 @ 19:58:44
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Åsa: Jag gick dit och segrade..men det är för jävla tråkigt att gymma egentligen..och även om jag inte har någon större lust med det så går jag dit, så det funkar.. :)

2009-04-29 @ 09:29:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback