Tänk om på Kanalplan..

En rejält solig dag..hur spenderar man den bäst egentligen?
Mitt och dotras svar är: nere på Kanalplan och se Bajens juniorlag möta IFK Norrköping..3-0 blev det till slut och det är siffror som Bajen ska vara väldigt glada för..vid ledning 1-0 i andra halvlek så ägde Peking spelet helt och hållet, så dök det plötsligt upp en kontring från Bajen som slutade med en straffspark och så var det 2-0 och matchen var stängd..
Tyckte det var lite väl mycket panikrensningar även för att vara ett juniorlag, men det löste ju sig ändå..

Förresten, hur fan tänker de som har hand om Kanalplan? Den är ju helt värdelös ur en publik synpunkt, förra säsongen fanns det iaf någon plats där man kunde stå/sitta och ändå se hela planen, trots att strålkastarna står mellan planen och östra läktaren..men nu?!?
Först var spelarkurerna flyttade till östra, men de var iaf av plexiglas och var inte hemskt stora, så de störde inte alltför mycket, men idag när jag och dotra kom dit hade de helt plötsligt byggt två stora kurer i trä, fint målade i grönt visserligen, men när jag satt ner så missade jag ca 20 meter mitt på planen..och visst, står jag högst upp ser jag nästan hela planen..nästan..
Kanalplan är fan en skam publikmässigt..helt värdelös..jag lär inte se så många fler matcher där i år..Skinnarvallen hemma i byn är helt fantastisk i jämförelse..den plan har inte heller några löparbanor eller en längdhoppsgrop mellan läktaren och planen..näe..Kanalplan suger..nu spelar väl Talangerna bara en match till där tror jag, så den kan jag nog stå ut med, men damerna får nog mindre stöd än jag tänkt mig..betala 70 spänn för att inte se något..jättekul...

Men det där var bara 90 minuter av den soliga dagen, vad gjorde ni resten av eftermiddagen? Den spenderade vi än bättre..inomhus spelandes innebandy..vad säger sommar och sol mer än en gammal sliten idrottshall i förorten?
Matcherna gick sådär..oavgjort båda två efter att vi lett båda matcherna..i första, som slutade 7-7 gjorde jag tre mål..den matchen var helt okej..
Andra däremot..då fanns det ingenting kvar i benen, jag låg fan på minus i bränsletanken..vi ledde med 8-5 när det var tre minuter kvar, men på 1,10 lyckades vi tappa in tre mål..8-8 slutade matchen..jag gjorde två snygga assist iaf..fick ett ryck i ett byte..i övrigt var det bedrövligt, jag sumpade minst fyra frilägen i sista matchen..shame on me...synd nog, seger i sista matchen och vi hade distanserat oss lite ifrån bottenstriden..nu får vi hoppas på en seger i sista omgången, då har vi fortfarande chansen att hänga kvar..vår målskillnad är trots allt kanon...

Vi var för övrigt första laget i serien som gjorde 100 mål..hur jag ligger till? 12:a i skytteligan för serien..ett okej facit, men mitt mål på två mål per match kommer jag nog inte att uppnå..ska försöka komma före håkki i skytteligan iaf..kanske dotra slutar tjata om Håkan hela tiden..

Imorgon oljar jag in trallen på balkongen efter att dotra åkt hem igen..så snart är det fritt fram att supa sig redlös utomhus...

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Jo så att.. Du måste ju få tillbaka din hoddy :) Skicka ett mess när det passar eller när du passerar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback