Äntligen helg..

Back oin track..eller ja..stigen jag har trampat upp den här veckan tog jag även i morse, så jag var inne på kontoret redan kvart över åtta..trött som fan..

Borde kanske skriva något om gårdagens fotboll..två snygga mål, men ändå..bortsett från frisparksmålet tyckte jag inte Mongo-Kim var särskilt bra..de som imponerade mest på mig var mittbackarna i första..i andra surfade jag lite nät, så det blev inte så koncentrerad tittning..

Jobbet jag sökt blev inte tillsatt..synd att svettas över en cv och sen blir det inget...fast kanske bra att ha ett aktuellt CV iaf..tror jag hade haft en riktigt bra chans på det, men men eftersom ingen annan får det är det väl okej..

Förresten var det någon som såg Beckhams 60 meterspassning till Wright-Philips igår? Där snackar vi klass..dunka iväg den 60 meter rätt på foten..synd att Wright-Philips inte visade samma klass i avslutet..jag är iaf grymt imponerad av Beckham..den som hade den känslan..

Ikväll blir det box igen..Jerker ska skaffa sig träningsvärk till helgen..ska tänka på att inte helt slappna av när den blonda controllern sparkar också..tog en smäll förra veckan då mitsarna slog till mig i huvudet..kan vara bra att hålla emot lite iaf..

Resten sparar jag till senare inlägg..så Blingis får mer att läsa..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback