Rulltrappeidioter de luxe..

Idag efter att jag lämnat dotra på bussen råkade jag ut för en ny typ av idiot i tunnelbanevärlden..eller ny och ny..en kombination av två idioter helt enkelt..jag blev helt förbluffad..
Vi har väninnorna som blir gravida samtidigt så det kan sitta och dricka caffe latte tillsammans och gå i bredd med sina barnvagnar...samtidigt är dessa väninnor av den typen att de står till vänster i rulltrappan alternativt har de aldrig behövt åka rulltrappa...

Iaf,  jag drok kortet i spärren, såg fram emot att småjogga nedför rulltrappan och precis hinna med ett tåg..sällan hostar hackspetten..
Redan när jag passerar spärren ser jag dem..barnvagnsmaffian..nåja, det är trots allt två rulltrappor som går nedåt, det är bara att välja den där de inte åker..och vad gör då caffelattemupparna? De särar på sig..de tar varsin rulltrappa så ingen kan gå..hur kan man vara så korkad?? På riktigt?

Är det något genetiskt som gör att så fort en kvinna skjuter på en barnvagn blir hon automatiskt en lallande idiot? Hon går i bredd med sina andra caffelattemuppmammor och tar upp plats (rejält med plats, obefogat mycket plats) eller klarar inte kvinnor av simpla sociala regler i rulltrappornas underbara värld?

Jag menar, jag har skjutit på en barnvagn med min dotter, inte blev jag en fullblodsidiot för det..jag kan fortfarande föra mig på en trottoar..

Bara den här lilla händelsen är ju nog för att man ska passa sig för att bli ihop med kvinnor som vill ha barn..de tjatar om barn redan innan de blir tjocka, tänk dig hur det blir sen, vilka lallande idioter de blir då? Som dessutom tar upp hela jävla trottoaren om den så är Götgatan-bred..

Nej, jag har inte glömt att jag skulle skriva om det poänglösa i att leta efter kärleken, men jag letar fortfarande inspiration och lust för att skriva det inlägget, det här inlägget kom till i ren frustration över idioterna som trafikerar T-centralen..nästa kanske..eller om det börjar bli dags att skriva om jul- och nyårshelgen kanske..


Kommentarer
Postat av: Blue

Hahaha men kunde inte du ha sprungit ner för den rulltrappan som gick åt fel håll dårå??? O tänkt "smygmotion" hehe



Ville kanske bara lägga in den här kommentaren eftersom jag dragit barnvagn (i bredd) men iofs aldrig druckit caffelatte. Gillar inte mjölk i kaffe har jag inbillat mig.



Men oki, jag ska vara snäll o ge dig ett erkännande. De kunde ju ha valt samma rulltrappa...

Postat av: Jerk

De kunde ju det..otroligt korkat..jag har svårt att släppa att man är så dum..undrar om de fixar att byta blöjor själv?

2009-02-16 @ 09:33:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Instämmer tillfullo - hjärnsläpp även vid möten på gångvägar och trottoarer -dom väjer inte en tum!

Vid ett tillfälle stod jag kvar på gångvägen med min då 3 årige son..bruttan körde nästan på min unge..nää spöstraff vore bra :)

Ny vecka , nya utmaningar...hoppas du får en bra dag..bara 122 dgr kvar till Midsommar :)

pözz

2009-02-16 @ 11:16:13
URL: http://aplacetocallhome.blogg.se/
Postat av: Cliff Hanger

Hehe... ferugan är en riktig lattemorsa, som dessutom trafikerar Götgatans trottoarer relativt frekvent... Men jag tror faktiskt att hon tillhör dem som sköter sig!

2009-02-16 @ 16:32:39
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com/
Postat av: Cliff Hanger

frugan... inte ferugan

2009-02-16 @ 16:32:59
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Måndag..hur bra kan dagen vara egentligen? Ska väl träna iaf så jag får svettas lite..annars längtar jag mest till soffan just nu..

2009-02-16 @ 16:33:07
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Jerk

Cliffy: Där ser man.. nu är ju inte alla som kör barnvagn idioter, men väldigt många verkar tro att de är ensamma i världen om att ha klämt ur sig ett barn..det som hände igår var något helt otroligt i min värld..hur man ens kan tänka tanken att ta varsin rulltrappa??

Nåväl, jag är övertygad om att din fru sköter sig..det däringa caffelatte la jag till för att få ett extra långt ord :)

2009-02-16 @ 16:38:37
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Anna

Ingen fara..dom blir minst lika stora som innan.. ;) bara lite fastare...

2009-02-17 @ 14:44:21
URL: http://aplacetocallhome.blogg.se/
Postat av: Annika

Idag när jag tvingades springa till tbanan så kom jag att tänka på dig. Ruschade i rulltrappan tills det tog stopp inte av någon som stod på vänster sida den här gången utav av en tjej som stod själv bredbent I MITTEN! Varför ställer man sig i mitten för?! Det var som om hon verkligen försökte ta så mycket plats som möjligt...

2009-02-17 @ 16:34:21
URL: http://theannika.blogg.se/
Postat av: MissDecibel

"fattigdom är ingen livsstil - det är en sjukdom"

2009-02-17 @ 16:55:50
URL: http://theah.blogg.se/
Postat av: Jerk

Anna: pjew ;)



Annika: Hon söker givetvis uppmärksamhet..skönt att det är fler än mig som stör sig..jag har fått väldigt lite medhåll från tjänstebilsåkande chefer här på kontoret..



Miss D: Ajdå, då har jag varit sjuk länge ;)

2009-02-18 @ 08:35:59
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback