Swisch swoosh...snart helg..

Fotbollsträningen igår gick ovanligt bra..det var som om jag var sugen..det som inte gick så bra var när Martin skulle visa mig hur jag skulle stretcha för att slippa få så förbannat ont i benhinnorna..det var en omöjlighet att sitta som han visade..viga jävel..han kan aldrig ha spelat ishockey..

När jag kom hem la jag mig som vanligt på soffan..den här gången fick jag snilleblixten att se på Oscarsgalan (typ sova, vakna en vända, sova igen..)..tog täcket och släpade mig till soffan...det var väl främst röda mattan jag var intresserad av, men det lyckades amerikansk tv döda ordentligt..det var 6-7 reportrar som snackade en massa utan att säga något och sedan lämnade de över till varandra, var tredje minut gick de till reklam..suck...jag somnade ganska tidigt för att vara söndag..

Och här är något riktigt otroligt..det senaste jag gick upp i helgen var i lördags, då gick jag upp halv tio...visserligen gick jag bara tre meter till soffan, insvept i täcket, men jag gick upp..vinterstudion är inte bra för mina 10 timmars sömncykler..

Dessutom slog jag av tvn redan halv elva i fredags..la mig och läste en timme istället innan ögonen föll isär och jag somnade..

Jo, jag har sovit en hel del i helgen..idag tog jag trots det sovmorgon..frivillig sådan och var inne på kontoret kl.9...det var inte länge sedan en sovmorgon på måndagar betydde halv elva..

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Precis så där har min helg också sett ut. Fast jag hann med två Hoff på Judit och Bertil i fredags. Annars har det bara varit soffan, sängen, kylskåpet, soffan, sängen kylskåpet, 7-11, soffan kylskåpet. Killarna på 7-11 var lite oroliga. Frågade varför jag inte var ute och roade mig. Jag skyllde på att jag inte hade pengar (det var inte riktigt sant). Vet du vad killen säger då? Men du, låna av mig, jag fick lön den 20:e. Haha, det kallar jag kundvård. Jag tackade snällt nej, köpte lite snus och gick hem igen (för lite melodifestival).

2009-02-23 @ 09:58:29
Postat av: Jerk

haha..undrar hur man ska tolka det när de som jobbar på 7-11 är oroliga för en för att man är nykter :)

Du valde fel vecka för melodifestival iaf..det var det svagaste startfältet hittills..

Jag hann med en handbollsmatch på lördag eftermiddag också (men bajen förlorade så jag valde att inte ta med det i inlägget ;))

Postat av: Blingbling

Och jag som tyckte melodifestivalen var bra haha.

Imorgon ska jag på Hockey. Jag ska se SAIK krossa DIF. Ska bli med et nöje!

2009-02-23 @ 15:15:02
Postat av: Jerk

Blingis: haha..trodde inte du kunde hålla på SAIK som är från Ume?

2009-02-23 @ 17:40:11
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Spader Madame

Men hallå... inte tänker du väl bli litet positiv och pigg? Hela världen är upp och ned! Var i Bajenland i helgen och tänkte (osökt) på Jerk. Esset stack in och köpte trav-andel i ett Bajenbolag - hur tänkte han? Själv tänkte jag -"Här skulle man bo!"

2009-02-23 @ 23:10:18
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Blingbling

Amen vad göra när Björklöven är så förbannat kass. Då blir det SAIK helt enkelt. Och då mina rötter grott i Boliden kan jag tänka mig att heja på SAIK ikväll. Hellre SAIK än DIF liksom ;)

2009-02-24 @ 09:13:27
Postat av: Jerk

Spader M: Näe..positiv och pigg stryker vi va? Bajenland är precis där man ska bo :)



Blingbling: Ok, då kan jag köpa det ;)

2009-02-24 @ 10:25:23
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback