Om fem dagar är det helg...

Måndag och jag är inne på kontoret innan kl.9..väldigt, väldigt ovanligt...nästan så man kunde tro att det är juni eller något..då brukar det funka, men inte i januari..
Januari är ångest och kliva innanför kontorets dörrar vid elvatiden, det är även dålig ekonomi och uselt humör..det är skönt att en del saker fortfarande är som de ska...

Annars? Tja, för första gången på väldigt länge gjorde jag ett rejält försök att lägga mig i tid..när Fotbollsanalen Europa tog slut på fyran gick jag och la mig..redan klockan tolv på kvällen!! En söndag!! nu funkade inte det direkt..när klockan blev ett gav jag upp, drog täcket runt mig (jag har som sagt stort täcke) slog på tvn, la mig på soffan och tog mig en snus, efter att ha kanalsurfat mellan Havanna på trean och något program om Göring på fyran vred jag på mig och försökte somna någon gång efter två..lyckades halvt om halvt, men vaknade snart igen..lyckades till slut törna in bara för att vakna redan tjugo i sju...slöheten i mig (och praktikern, jag hinner aldrig borsta tänderna, duscha och göra frukost till sju på tjugo minuter) gjorde att jag låg kvar på soffan tills jag sett nyheterna och sporten..sen klev jag upp..big surprise..

Nu sitter jag här..blir så i nio timmar till innan det är dags för årets första gymbesök...jag försöker ett sista år då..

Kommentarer
Postat av: Matt

Det lustiga är att jag också fått den precis den där kommentaren om patetisk blogg.

Postat av: Jerk

haha..det är någon anonym stackare som sitter och häver ur sig skit på nätet för att glömma sitt eget miserabla liv..medan en annan inte har vett att göra det anonymt :)

2009-01-13 @ 11:09:59
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Åsa

Hoppsan, för en gångs skulle håller jag med dig. ;D Man är på satan så dåligt humör den här tiden på året... grrr. ;)

2009-01-13 @ 21:44:04
URL: http://vindvirvel.blogg.se/
Postat av: Jerk

Yup, fast efter kvällens match känner jag mig lite mindre disharmonisk, men det går nog över snart ;)

2009-01-13 @ 22:53:00
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback