Dagen som började så bra..

Nej, jag klev inte upp kl.6 när klockan ringde, även om jag för ett kort ögonblick tänkte tanken..fast efter det korta ögonblicket var klockan plötsligt 7...

Nåväl, jag klev upp i tid..kände mig så harmonisk att jag inte ens orkade bli upprörd när skallen från Täby debatterade med Mona i morgon-tvn..var ovanligt snabb på morgonen..kom ner till tuben och ett nästan tomt tåg (alltså, jag behövde inte trängas, det räknas som nästan tomt..)..vid centralen kom jag ner till den blå linjen och hann precis med tåget ut till Akalla..dörrarna stängdes precis bakom mig..trots det fanns det fortfarande sittplats..fortsatte läsa tidningen och i smyg titta på de vackra kvinnorna intill (antagligen jättediskret när tungjäveln envisas med att hänga ut och droppa saliv över halva vagnen)..
Promenaden till jobbet går bra också..det regnade inte..det är snart helg..skönt detta..det enda som stör mig lite är att varje gång jag lyssnar på Hästpojken tänker jag på äckliga IFK eftersom Joel Alme snott musiken från en av låtarna till deras nya hymn..

Slår på datorn avrustar mig..mp3-spelare av, nyckelknippa av, kavaj av och slutligen mobil a..?? Va fan? Var är mobilen??

Nehej, hjärnan var inte helt med idag heller..mobilen hemma..dotra kommer i eftermiddag..då är det bra att ha mobil, om något händer..dubbelsuck..blir genast trött på livet..

Pratar med Erik Norrlänning på telefon..vi ser nya problem med en ganska stor order vi fått..trippelsuck..det artar sig till en jävligt bra fredag detta..

Nu är det bara en dryg timme till lunch iaf..min gissning är att det kommer bli en ganska fet lunch...för så funkar jag..tröst eller belöning..mat funkar alltid..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback