I'm gonna go to hell when i die..

Min plan att ge mig ut på en löprunda klockan nio imorse för att sedan hinna ge mig ut till Årsta och kolla på Bajens träning, är nyfiken på brassarna, sprack ganska rejält då jag vaknade kvart i tio (förbannade Almost famous & Tjejligan på tv)..

Men, efter ett par timmar tog jag mig ut..tjugo över elva stegade jag ut fullt redo att ta mig an kanalrundan..en kvart senare funderade jag allvarligt på hur mycket hjärnsubstans som skulle flyta ut om jag hoppade från Danvikstullsbron..jag tog mig runt till slut..om än med tveksam stil och fart..slutet fick det bara gå..kände att knäet var på väg att börja värka och tänkte väl att det är lika bra att ta det lugnt så inte det gör ont i en vecka..

Gjorde lite sit ups och armhävningar när jag kom hem..kände ölsuget plåga min tarm..gjorde rent balkongen från pollen (sista gången i år annars bränner jag fan upp skiten)..

Jag vet 25 grader o gassande sol är väl inte direkt den bästa tidpunkten att bege sig ut om man är tjock och otränad, men jag vägde mig och mätte mig runt magen idag..från att i januari varit smalare och lättare jämfört med 2008 är jag nu tjockare..så kan vi inte ha det..

Ölsuget fortsätter..ger mig ut på shoppinglunch (men hur mycket fick du i lön egentligen??)..käkar gyros på greken bredvid Metro...köper allergimedicin, går in på Åhléns för att se om jag hittar någon snygg somrig skjorta..misslyckas med det, men kommer ut med tre par strumpor och Swingflys skiva (suverän)...fortsätter till bolaget..så nu står det tio nya öl på kylning..

Det som saknas nu är en vän som också är ölsugen..jag är märkvärdigt renons på vänner med tanke på hur charmig och vacker jag är..

"Det finns dom som gillar jurgårn
Deras uppväxt var nog svår
Det finns dom som gillar gnaget
något vi inte förstår"

Kommentarer
Postat av: Charlotte

hahaha knäppis!! han var indian!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback