Livmoderhalscancer..

Kvart över fyra..4:15!! Det var klockan när jag vaknade i natt..med magknip..men gud va roligt...ibland kan det gå över efter att ha legat i fosterställning några minuter..inte den här gången..det blev att snubbla till dass och försöka få ur sig något där..

Det gick väl till slut och magknipet släppte lite, jag somnade om och njöt av att sova...sen gick alarmet igång kl.6..klev upp, virade in mig i täcket och la mig på soffan..skulle bara kolla nyheterna och sen hoppa in i duschen..jo, tjena...

Somnade gott på soffan..drömde att jag passade
Sofias lägenhet eftersom de var bortresta..ringde en lumparpolares chef och hörde inte vad han sa, sprang omkring naken..sen var det någon sorts hi tech-kakel där man kunde trycka på bilder så blev de större...lyckligtvis vaknade innan drömmen helt ballade ur..det var någon tjej där iaf..

Kom hit till kl.9...försökte få säljchefen att säga att vi är BFF..och hon vaddå? Best Fuck Friends eller? Eeeh nej, inte riktigt då..

Kommentarer
Postat av: Kimmi

Intressant rubbe - trodde nästan det var det du hade fått när du beskrev magknipet ;-)

Kanske är det skägglossning du lider av?

Postat av: Jerk

Haha..näe..men det är så tråkigt med rubriker, så jag brukar göra som kvällstidningarna och hitta på något helt irrelevant jämfört med själva inlägget..

2009-06-09 @ 14:28:59
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback