Regnet det bara öser ner..

Humöret håller sig en bit ovanför vattenytan just nu..var antagligen så enkelt som att jag tränat för lite på slutet egentligen..träning är bra, då svettas man och med svetten försvinner dåligt humör..

Fast om det är värt att knappt orka gå i trappor och ha svårt att sitta pga träningsvärken är jag inte helt säker på..tror fortfarande att fettsugning är ett bättre alternativ..

Nåväl..trevliga saker som skedde i lördags börjar poppa upp ur minnet nu också..den blonda controllern sa att jag var charmig..sen att det skedde i samband med att vi pratade om populariteten att skaffa sig thailändskor kanske vi ska tala tyst om...det visade sig iaf att hennes by är ganska lik min by i det sammanhanget..

Nu, jobba och längta sig till lunch..idag har jag matdosa med mig..stekt fläsk och mjölkstuvade makaroner..jag skämmer bort mig själv med min suveräna matlagning...

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

Låter himla gott ju -undrar vad Spader ska få på det lokala haket?



Klart att controllern tycker Jerk är charmig, sedan är det ju något med några små grejer som plussar på gott-humöret i blodet som uppstår vid träning. Endorfin eller nåt! Häng i!

Postat av: Jerk

Det var gott :)..hoppas det blir gott imorgon också..



Nja, det är väl inte så klart att hon tycker det? Det verkar mer vara en egenskap som mer eller mindre försvunnit från min repertoar..och ersatts med gubbgrinighet :)

2009-06-03 @ 13:48:40
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Sonja

Stekt fläsk verkligen?

2009-06-03 @ 15:24:24
URL: http://vinosambo.blogspot.com
Postat av: Jerk

Yup, verkligen..jag älskar det :)

Fast det är inte lika roligt att göra ren spisen efteråt..

2009-06-03 @ 15:43:09
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback