Skänk pengar till fettsugning..

När jag vaknade av alarmet var den kvart i sju..snoozar 10 minuter till, sen kliver jag upp..då är klockan plötsligt kvart i åtta..suck..liten suck iaf..

Men, det är trots allt måndag och att jag hann in till jobbet halv tio får ändå räknas som helt okej..jag passade dessutom på att raka mig, så...

Lite folk på tuben var det också..skönt att slippa trängas med alla andra idioter...det är sånt som gör det outhärdligt att bo här ibland..

Träningsvärk i höften idag (men är du tant eller??), kände av knäet igår kväll..jag är verkligen för fet för att springa..
Skippar träningen idag pga det..det och att jag inte orkade packa väskan imorse..blir jag väl inte smalare av direkt..

Erik Norrlänning fick reda på att jag ändrat måltid till 40 minuter på onsdag och gav mig en ond blick samtidigt som han försökte ge mig dåligt samvete och mumlade något om laget..jag försöker få honom att förstå att vi lever i ett blått Sverige och därför inte behöver bry oss om andra längre..det är ego eller dö som gäller..och skolaga..

Kommentarer
Postat av: Sonja

Jag gör som Mia vadhonnuheteriefternamn sa "Du får kanske helt enkelt inse att du inte är en smalis längre". Men är väldigt impad av dig som tränar och grejar. Heja dig!

Postat av: Spader Madame

Jag har tyckt att du har överdrivit och/eller haft fel i det mesta du har skrivit på slutet, men nu inser jag hur vis och mogen du egentligen är! Fram för införande av skolaga!



Vänligen Fröken Spader (som håller tummarna för Jerk inför onsdagen)

2009-06-08 @ 12:54:52
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Sonja: Näe, så kan jag ju inte tänka..då kan jag ju inte längre se ner på tjockisar? Vilket iofs kanske vore positivt eftersom jag då slapp spontanmobba mig själv varje gång jag går förbi en spegel..



Spader M: Yup, jag är en vis man :)..tuff dag på jobbet?

2009-06-08 @ 13:46:30
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Postat av: Erik Norrlänning

Nu har du ialla fall snygga skor. Påminn mig imorgon om mp3 spelaren så kan du få den.

Men det är ju förstås under förutsättning att Stordamme har en plats ledig för mig. :)

2009-06-08 @ 22:23:54
Postat av: Jerk

Haha..du får nog ta upp det med lillebror..ni kan ju dela på den breda sängen :)

2009-06-08 @ 23:37:27
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback