Vilken tur jag har...

Åh nu finns det bilder på FB också...förutom det spritröda ansiktet ser det ut som jag senast såg solen maj 2004...jag måste nog bränna mig röd snart..

Ångesten är iaf lite lindrad av lunchen och det faktum att den blonda controllern inte alls tog lika hårt på mina patetiska fyllesms som jag gjorde....fast de där bilderna fick den att öka igen..jag ser ansikten på människor som jag uppenbarligen talat med..vad sa jag? Hur mycket gjorde jag bort mig? Värst är nästan hon som saknar ett ben..det finns inte en chans att jag lyckades undkomma några grodor när jag pratade med henne..och jag vet att jag pratade med henne..

Två saker att komma ihåg till nästa spritfest..dränk mobilen och se till att krossa varenda kamera som är i närheten..

Kommentarer
Postat av: Cliff Hanger

Plötsligt blev jag väldigt sugen på att bli Facebook-vän med dig! :-)



Men det skulle jag faktiskt gärna bli även utan denna incident. Dra iväg ett mejl med ditt namn så jag får lägga till dig!

Postat av: Cliff Hanger

Insåg just att min kommentar här ovanför var något käck och taktlös med tanke på att du faktiskt inte verkar må så bra. Förlåt.



Men jag blir fortfarande gärna FB-vän med dig.



P.S. Du finns inte med i min s k blogglista (i högerspalten på min blogg) av den enkla anledningen att den inte går att lägga till, annars skulle du lätt ha platsat där.

2009-06-02 @ 12:58:50
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com/
Postat av: Jerk

Haha..det är lugnt..

tänkte mejla igår, men jag har fortfarande inte fått igång mejlen hemma sen datorkraschen (i april)..du får namnet här istället: jerkereriksson..

2009-06-03 @ 09:26:47
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback