Betraktelse från tider som flytt..

* Det blev tre mål på innebandyn i lördags, tyvärr såg dotra bara ett av dem eftersom jag skickat iväg henne för att fylla på vattenflaskan..men eftersom Håkki inte var med tyckte hon jag var bäst den här gången..

* Vi klarade oss kvar i ligan med en poäng tillgodo..vi plockade den genom att vinna första matchen i lördags på w.o...satan vad grymma vi var..

* Frågade dotra vilken hennes favoritmat var av det som henne älskade far brukade laga till..svaret kom snabbt, älgbiff med bea, rostad paprika och potatisklyftor..när jag frågade henne vad hon gillade mest som hennes mor gjorde satt hon och tänkte, men kom inte på något..jag tolkar det som att jag lagar bäst mat..

* Med mina tre mål gick jag även förbi Håkki i skytteligan..jag missade inte att påpeka det för dotra..gång på gång..

* Dotra gjorde för övrigt själv ett mål i fredags..när de spelade handboll på gymnastiken..

* Fast jag är ändå lite orolig, hennes fröken håller på att tuta i de små barnen att det viktigaste inte är att vinna..jag försökte lite subtilt hålla med och sa det är sant, viktigast är att ha roligt..fast jag la till..men, det är ju roligast att vinna också..

* På promenaden hem från Centralen i eftermiddags bestämde jag mig för att kika in på Riddarholmen en vända..trodde att jag aldrig varit där förut..insåg att det var fel..för ett par år sedan var jag ju in på gayklubben som ligger där..hade varit roligare att säga att jag brukade hänga där när Metropolis huserade i lokalerna..

* Trots att jag har en del godis kvar har jag inte kunnat förmå mig att äta upp dem..tror jag förätit mig på..eeh..mat ikväll..

* Har nu 5 dagar på mig att gå ner 10 kilo så jag är fit till bröllopet jag ska på nästa lördag...

* Alltså, en kompis till kenka var (är) homosexuell och var på besök i stan, så då gick vi dit..för övrigt var det som att vara på vilken klubb som helst..jag stod i baren och drack Heineken och ingen stötte på mig...

* Nåja, inte riktigt som en vanlig klubb..jag gick plus på black jacken..

* Dotra lät mig sova till kl.11 idag..jag älskar min dotter mer och mer för varje dag..

* Ja, det var ju ingen kö till pissoaren heller..alla gick in på den riktiga toaletten..dit var det lång kö..,men mr Hetero tog pissoaren..sparade jag säkert 15 minuter på..

Kommentarer
Postat av: Spader Madame

"hennes fröken håller på att tuta i de små barnen att det viktigaste inte är att vinna"!!! WTF -inte bra- men du har väl koll på läget här så att det inte går åt h-te? Inget slår en vinnarskalle!

Postat av: S

Hahaha. Det var ett tag sen jag var inne här, av nån märklig anledning. Förstås därför mina kommentarer varit glesa. Det är bra att du påminner om hur rolig du är :)

2009-05-11 @ 10:30:00
URL: http://dsm.blogg.se/
Postat av: Jerk

Spader M: Jo, lite jobbar jag på det, men det får inte överdrivas heller..hennes lärare i Båstad blev nästan orolig för henne för hon "hade aldrig sett en tjej bli så förbannad när hon förlorade"..jag tror jag gick för långt ett tag :)



S: Tack, å andra sidan..det är så sällan som jag är rolig nu för tiden...

2009-05-11 @ 10:38:05
URL: http://dalaibk.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback