Snart dags att vara man för ett tag..

Trots att jag kvart i tolv igår kväll stod och diskade lyckades jag ta mig upp och komma till jobbet redan kvart i åtta..eller redan och redan..tog grymt lång tid på mig imorse..var tvungen att packa klart först..när jag väl tog mig ut på gatan insåg jag att jag glömt snuset..några långa haranger senare hade jag klivit uppför två trappor låst upp alla lås och var inne i lägenheten igen..fort ut och muttra mer..

Fast City fanns iaf den här gången..den brukar vara så sen annars så jag får ta den på hemvägen..

Nu ska här jobbas och slitas i 8 timmar till (ja, eller hur) sen går tåget upp till skogen och älgjakt i en vecka..en vecka utan dator och kontakt med omvärlden (i stort sett..mobilen funkar ju på en del ställen..), när Anna Lindh blev mördad fick jag reda på det först på kvällen..vi hade filéafton och folk pratade om nån minister som blivit knivhuggen..fattade ingenting..

När flyplanen kraschade in i WTC däremot..terroristerna tajmade det bättre, precis när jakten var slut och jag satt i bilen för att åka tillbaks till slaktboden så rapporterade P3 om vad som hänt..samtidigt så missar man en del, missar hur stort det var..

Alla dessa kvalmatcher som ständigt spelas i september och oktober brukar jag missa också..noll koll..fast det är klart spelar de som tidigare i kvalet är det nog lika bra..

Det lär bli något inlägg till innan jag går in i radiotystnad för en vecka..om nu lillebror lånar ut sin dator till mig..jag brukar lyckas krascha den varje gång jag är hem till byn..


Kommentarer
Postat av: Charlotte

man tackar, man tackar =) det känns kanon och det har aldrig varit så enkelt! tänk vad det lilla kan göra


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback